Willemoes Jul 2019

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Bryggeriet Vestfyn

Land:

Danmark

Øl type:

Doppelbock

Alk. %-vol.:

10,5

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bryggeriets egen udtalelse om denne øl:

Med Willemoes Jul 2019 forkæles I, i år, med en mahognifarvet Doppelbock, lagret over 6 måneder. Vi har tilført øllet A. H. Riises Christmas Rum for at tilføre øllet en yderlig krydret og varm oplevelse. Rommen flankerer øllets søde, maltede smag perfekt, og tilfører en forstærket duft af fløde karamel og krydderier.

Bør serveres ved 8-10 °C

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På Blues, Bacon & Stout-aftenen d. 7. dec. 2019

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
  • Trackback: Blues, Bacon & Stout-aften den 7. december 2019 – Top Gun Klubben
  • by Stinger Posted 4. oktober 2020 13:28

    Når man finder en der er tilsat rom fra A.H. Riise (som vi i klubbe er meget glade for) så er forventningerne meget høje, måske endda så høje så det er svært at leve op til dem…
    Øllen har en flot klar kobberrød farve, og fremstår rolig i glasset. Den har cremefarvet skum, der dog forsvandt lynhurtigt. I duften finder man tydelige noter af rommen. Den har desuden en sødme i duften der minder om dessertvin.
    Smagen har også sødmen og så er rom-smagen også tydelig – rart at man rent faktisk kan smage at der er rom i øllet, det er bestemt ikke altid det er tilfældet når man smager øl der er tilsat spiritus. Eftersmagen har en fin længde og de samme noter af sødme og rom.
    For en gang skyld en “spiritus-krydret” øl, hvor man tydelige smager og dufter den tilsatte spiritus, men faktisk synes jeg det er lidt synd at det er det eneste den smager og dufter af for ville jeg have noget der kun smager og dufter af rom, kunne jeg jo bare tage en rom…. Jeg ender op med at give den 3 logoer, skulle den have haft mere skulle den have haft flere lag end bare rommen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben