Volbeat Rum III

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at rommen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (3 votes, average: 2,67 out of 5)
Loading...
Destilleri/Producent:

?

Land:

 Den Dominikanske Republik
Jamaica
 Barbados
Guatemala
 Guyana
 Trinidad

Alk. %-vol.:

43,0

Kort om / Diverse:

Denne tekst er Jyskvin.dk’s beskrivelse af rommen:

Da Volbeat tilbage i 2016 lancerede deres første rom ville det berømte band tilbyde deres dedikerede fans noget ud over det sædvanlige. Noget særligt – noget der stimulerede bandets egen påskønnelse af alle de elementer, der hører med til at producere alkohol. Det gav dem dermed også mulighed for at henvende sig til en helt ny gruppe mennesker, som ikke allerede var Volbeat-fans.

Volbeat har fordybet sig i processen i stedet for blot at lægge navn og logo til flasken. Foruden den særligt vigtige opgave med at tilsmage er bandet også involveret i produktionstrinnene. “Med musik ved jeg, hvad jeg gør, og jeg har mange års erfaring,” forklarer Poulsen, da bandet har opnået at sælge multiplatin. “Men med rom lærer jeg stadig om aromaer og blandingsprocessen. Det er en oplevelsesrejse, og jeg er meget begejstret for at kunne give noget til folk. Selv dem, der måske siger, ‘jeg bryder mig ikke om deres musik, men deres rom er skøn’.” Han tilføjer med et grin: “Måske kan de lide musikken, når de har drukket hele flasken med rom!”

Bandets søgen efter at finde og nu producere den perfekte rom har udviklet sig, på samme måde som bandets musik har. Første udgave var en gennemtrængende og fyldig udgave, mens Vol. 2 (lanceret i 2017) var en lettere og mere delikat sag.

Nu har Volbeat så endeligt føjet tredje version af deres eftertragtede rom til sortimentet. Nemlig Volbeat Rum Vol. lll. En mere prisvenlig udgave, hvilket der absolut ikke fornemmes i kvaliteten.

 

Volbeat-rom vol. III er et blend fra forskellige lande/østater som Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guatemala, Guyana og Trinidad.

En slags “uni-rom” – en universalrom til alle. En rom, som romconnaisseurer vil elske – men også en rom, der kan omvende dem, som ikke er romentusiaster i forvejen. En koncentreret og alligevel delikat rom, hvor noter af honning, bagte pærer, karamel og chokolade på smuk og sødmefuld vis skaber denne smukke rom-oplevelse.

Hvad angår Volbeat-rom vol. III, har én tår samme effekt, som at én Volbeat-sang kan omvende en lytter til at blive fan.

Denne rom blev smagt i Top Gun Klubben:

På klubsammenkomsten den 20. maj 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
3 Comments
 • by Viper Posted 6. juni 2022 22:57

  Voldbeat rum III er den sidste udgave af rom tilknyttet bandet Volbeat.
  Rommen han en mørk ravfarve og har en lettere besk aroma, hvilket bedst kan beskrives som tang.
  Smagen er ligeledes kraftig og får tankerne hen på cognac.

  Jeg er klart fortaler for den anden udgave af Volbeat rum, idet jeg giver udgave III 2 ud af 5 TGK logoer.

 • by Jester Posted 20. juli 2022 16:34

  Jeg har også givet den 2 point. Mange Rom har jeg efterhånden smagt, og mange rom har jeg ikke et behov for at smage igen, Voldbeat rum III er en af disse sidstnævnte. Med en smuk kastanje farve og en duft af betændelse, så kom smagen af tang noget bag på mig … Og lidt lakrids måske, som gav det ene point alene.. Skulle jeg finde på at smage igen en dag, så skulle det da lige være for at give den en chance til … jeg er jo en meget rummelig mand …

 • by Stinger Posted 21. juli 2022 22:53

  Sidste rom af mange så måske mine smagsløg på dette tidspunkt ikke helt var kalibreret længere…

  Her er tale om en mørkere rom, der havde en spøjs duft af tang (eller også var min snude heller ikke længere kalibreret korrekt)… men duft gav ikke umiddelbart stor lyst til at smage den.

  Men smages det skulle den jo, og her tog den så helt røven på mig. Den havde en kraftigere smag end de øvrige rom, vi smagte i dag, og i den krydrede smag fandt jeg også noter af røg i smagen hvilket jeg er pjattet med!

  Så medmindre det er det betydelige alkohol indtag der påvirkede min dømmekraft, kunne jeg faktisk godt lide denne rom – og har givet den 4 logoer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben