Roethlisburger
Roethlisburger

Det skal du bruge til en burger:
– En burgerbolle (ikke sådan en sjasket sesambolle)
– 250 gram oksekød
– 2 æg
– Lidt fløde (eller mælk til den kalorielette udgave)
– 1 løg
– Cheddarost
– 4 skiver Bacon
– smør og olie

Sådan gør du
Skær løget i halve ringe!
Ælt oksekødet i hænderne et par minutters tid.
Bank det helt fladt (5-7 mm) og form det efter bollen.
Brun lidt smør og olie af på en pande og læg bøffen på. Eller grill den!
Den skal have 3 minutter på begge sider. Krydr med salt og peber til sidst.

Steg bacon i en pande.
Slå 2 æg ud i en skål, hæld lidt fløde i og pisk godt.
Kom olie i en brandvarm pande og hæld æggemassen i.
Krydr med salt og peber.
Rør rundt og kom i en skål, når konsistensen af røræggene er gode.

Mere olie i panden og kom løgene i.
Salt og peber.
Svits indtil de er gyldne og riv en masse cheddarost i.
Omtrent lige dele ost og løg.
Lad osten smelte sammen med løgene uden at det brænder på

Burgeren skal samles
Bollen kan evt. smøres med Hellmann’s mayo eller Miracle whip
Læg røræg på bunden af bollen.
Læg bøffen ovenpå.
Løg og ost ovenpå.
Bacon ovenpå og burgerbollen øverst.
Server med ketchup til

Og husk: Ingen grøntsager – altså bortset fra bacon!

God appetit!


Stinger
Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben