Uniformsregulativ midlertidig vejledning 15. Jul. 2021

 

NYT UNIFORMSREGULATIV ER UDE NU, LÆS DET VED AT KLIKKE PÅ TEKSTEN HER

 

GIV AGT:
Med øjeblikkelig virkning sættes det midlertidige uniformsregulativ på pause. Der er kommet nye og epokegørende forslag til måden som klubben behandler den visuelle præsentations på, dette kan muligvis bevirke at hele det hidtil kendte system vendes på hoved, og derfor bliver der først sat en afklaring på det kommende møde d. 13. aug. 2021.
Kravet til den kommende aften 13. aug. 2021 er derfor reduceret til minimum netundertrøje og dogtags, og alle yderligere regulativer om emnet vil først træde i kraft ved en eventuel vedtagelse.

 

på baggrund af opdateringer i vores uniformsregulativ har jeg besluttet at der skal udover den kedelige lange tekst, også laves nogle videoer m.v. som bedre kan anskueliggøre det for jer hvad I egentlig skal huske i forhold til korrekt og ikke korrekt påklædning i klubben.

Denne film er midlertidig og kun vejledende. den vil blive fjernet fra YouTube når de mere omfattende læringsmaterialer bliver tilgængelige. bemærk derfor at der godt kan eksistere regler som ikke er nævnt i denne film, spørg din Kammerofficer eller øverstbefalende hvis du er i tvivl om din påklædning i klubben.

møs og snav
fungerende Kammerofficer
Jester
God fornøjelse

3 Comments
 • by Stinger Posted 15. juli 2021 15:05

  Jeg noterer mig at der mindst 4 gange i filmen siges Top Gun uden honnør… 😉

  • by Jester Posted 16. juli 2021 17:15

   Men det er jo dig der skal gøre honnør når jeg siger Top Gun, jeg er jo filmvært i tjeneste og må ikke salutere uden hovedbeklædning .

 • by Hollywood Posted 15. juli 2021 20:30

  Nice 😁😎😁

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben