Top Secret

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at filmen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Titel:

Top Secret

Ca. Spilletid:

1 time 40 minutter

Land:

USA

År:

1984

Produceret og skrevet af:

Jim Abrahams, David Zucker, Jerry Zucker

Umiddelbare hovedroller:

Val Kilmer

Lucy Gutteridge
Christopher Villiers
Billy J. Mitchell
Jeremy Kemp

Kort om / Diverse:

En Amerikansk satire om den amerikanske rocksanger Nick Rivers der kommer til Østtyskland for at optræde, men bliver involveret i den franske modstandsbevægelse.

Trivia:
De scener i filmen hvor Val Kilmer optræder og synger, der er det rent faktisk Val Kilmer selv der synger, Sangene er også udgivet på soundtracket med hans rolle NIck Rivers, som kunstner.

Denne film blev set i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 5. aug. 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
5 Comments
 • by Jester Posted 6. august 2022 20:03

  Her er en film jeg simpelt hen måtte give 5. Måske er det ikke verdens bedste film, og måske er det ikke verdens bedste skuespil og måske dit og måske dat. Men den blev taget med til klubaften udelukkende fordi det var Val Kilmers debutfilm, og aftenens tema var Val Kilmer. Jeg er ret glad for 80’er komedier generelt, og denne frækkert fra 84 som jeg af ukendte årsager aldrig har set før, den kan sagtens ligge på linje med de tunge af dem. Den er så hyldende morsom og sort at det næsten gør helt ondt. Og så tog den os med bukserne nede, i det at vi forventede noget helt andet af den, og kun blev positivt overrasket.

 • by Stinger Posted 30. august 2022 20:42

  Et mesterværk! Intet mindre. OK, måske ikke den dybeste historie eller – som Jester skriver – heller ikke det bedste skuespil,. men som klubfilm kunne man ikke ønske sig mere.
  Den er proppet med far-jokes. lige tilpas platte til at vi grinte hver eneste gang 🙂 Hvordan denne perle er sluppet uset forbi mig, må stå hen i det uvisse – men hvor er jeg taknemmelig for at Jester havde støvet den op til os, for sjældent har jeg grinnet så meget.
  Det er kun en karakter der rækker – den har selvfølgelig fået 5 logoer!

 • by Viper Posted 18. september 2022 21:18

  At man ikke tidligere har set denne perle er et mysterie. Og hvorfor Val Kilmer efterfølgende blev casted til Top Gun er måske et endnu større mysterie :).
  Filmen er vanvittig morsom og lige dele forudsigelig og uforudsigelig, hvilket gør den ekstra interessant, og Val forsøger i bedste stil at agere amerikansk rock ikon, som skal peppe lidt op i den stive østtyske etikette. Val viser ikke det største skuespil, men alt i alt fortjener filmen 5 TGK logoer, hvilket jeg derfor også har givet den!

 • by Merlin Posted 23. september 2022 0:19

  Simpel hen en genial film, af de gamle 80 film elsker måden den tager pis på så mange film på den mest paltte måde virkelig hylene morsom, vi startede med at få af vide at det ikke var en krigsfilm men at det var med Val-kilmer men skal da love for at der var kridt og kugler i den, og som de andre siger man skal kun undere sig over man aldrig har set den før men den kan klart anbefales hvis man skal have sig et godt grin

  • by Merlin Posted 23. september 2022 0:19

   glemte jo selvølig at skrive jeg også giver den 5 loger

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben