Top Gun: Maverick

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at filmen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...
Titel:

Top Gun: Maverick

Ca. Spilletid:

2 timer 10 minutter

Land:

USA

Instruktør:

Joseph Kosinski

Umiddelbare hovedroller:

Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller

Kort om / Diverse:

Filmen foregår 30 år efter sin forgænger og følger Mavericks tilbagevenden til United States Navy Strike Fighter Tactics Instructor-program (også kendt som U.S. Navy-Fighter Weapons School – “TOPGUN”), hvor han må konfrontere sin fortid, mens han træner en gruppe yngre piloter, blandt dem sønnen af Mavericks afdøde ven Goose.

Denne film blev set i Top Gun Klubben:

I Panorama biografen i Slagelse, den 21. juni 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
  • by Jester Posted 6. august 2022 21:48

    Årh, jeg ved ikke. 4 tror jeg, måske kunne jeg også have givet 5. Måske ikke… Det er lidt svært.. Jeg hælder til noget højt, for jeg er meget nostalgisk i det. men det er jo alligevel også udemærket skuespil også videre. Nu har jeg set den to gange i biffen, med klubben, og jeg glæder mig til at skulle se den igen. De har i mine øjne formået at bygge den nogenlunde i samme ånd som den gamle fra 1986, og alligevel stadigvæk gøre den til sin egen så den ikke taber nutidens krav til film. Ej, jeg syntes den er rigtig fed, og tror bestemt jeg vil kunne se den mange gange endnu, især i klubbens regi. Jeg bliver på 4, og glæder mig blot til næste gang den skal ses…

  • by Merlin Posted 23. september 2022 0:12

    Det er en super fed film med masser af godt skuespil og en god historie. ind til vider er det blevet til 3 gange i biografen 2 i klub regi og en med konen, Den har virkelig sat baren højt og er i mine øjne den bedste efterfølger der er er lavet til en film.
    Syntes det er fedt med alle de tilbage glimt der er på TOP GUN og den måde de hele er sat sammen samt måden de starter filmen på også der kommer lige en masse nostalgi ind der.

    jeg giver den 5 TGK loger her fra og kan kun sige se den før din nabo gør det

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben