The lost battalion

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at filmen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Titel:

The lost battalion

Ca. Spilletid:

92 minutter

Land:

USA

Instruktør:

Russell Mulcahy

Umiddelbare hovedroller:

Rick Schroder, Phil Mckee, Jamie Harris, Jay Rodan, Adam James, Daniel Caltagirone

Kort om / Diverse:

Frankrig 1918. Første Verdenskrig har nået sin sidste skælvende time. I skovene ved Argonne bliver en amerikansk bataljon på 500 soldater lukket inde bag fjendens linier af tyskerne. Dette er optakten til den sande historie om et af Første Verdenskrigs største slag.

Denne film blev set i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 11. okt. 2019

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
  • by Jester Posted 1. november 2019 14:18

    Når jeg giver 3 stjerner så er det ikke en dårlig ting, 3 stjerner betyder “ok film”, ikke så meget at klage over og ikke så meget at juble over. Jeg syntes generelt det at følge den her gruppe soldater bliver skildret fint, og skuespillet er også ret ok. Hvis noget kunne være til forbedring, så ville det være længden/indholdsmassen, der kunne sagtens puttes en ½ eller en hel time mere film ind, det er som om der mangler noget som jeg ikke kan sætte fingeren på for det er der jo ikke. Så det kunne sagtens have lavet filmen længere og fyldt noget mere på med hvad der skete uden om den forsvundne battalion, også uden at den ville virke for overfyldt. En film jeg godt kunne se igen en dag, måske i løbet af en tissepause, den er jo ikke så lang.

  • by Stinger Posted 6. november 2019 8:05

    En ganske udmærket film, der fint fortæller historien om hvordan en gruppe amerikanske soldater, der er omringet af tyskerne og afskåret fra at kunne kommunikere med deres hovedkvarter, kæmper for at holde deres position uanset prisen – nærmest uden vand, mad, ammunition og medicinske forsyninger.
    Skuepillet er ganske udmærket, og filmen er også pænt lavet – dog bærer historien lidt bræg af at filmen er lavet til TV og derfor er længen af filmen begrænset til ca. 90 min. Den virker nogle steder lidt forceret, man kunne sagtens have fyldt en 30-45 min mere på og så have fået en dybere og mere detaljeret beskrivelse af personerne – eller mere krig 🙂
    Men bestemt en godkendt film som jeg har givet 3 logoer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben