Svaneke Mørk Guld

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Svaneke Bryghus

Land:

Danmark

Øl type:

Lager

Alk. %-vol.:

5,7

Kort om / Diverse:

Denne tekst er Husbryggeriets egen udtalelse om denne øl:

Vores Mørk Guld er en kobberrød lager med roligt temperament. En decent bitterhed af valnød anes og holdes i balance af karamelnuancer.

Går godt til grill, steg, lam og and.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 2. nov. 2018

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
3 Comments
 • Trackback: Klubaften 2. nov. 2018 – Top Gun Klubben
 • by T-Hawk Posted 15. november 2018 10:09

  Svaneke Mørk Guld, er Svaneke Bryghus' bud på en guldbajer. 

  Øllen er ravgylden og fremstår på mærkværdigvis som hverken klar eller uklar – nærmest både/og, og hverken/eller…. Den er helt rolig, helt i tråd med bryggeriets egen beskrivelse, med et flødefarvet skum der nærmest var væk med det samme (hvilket sikkert skyldtes glasset). En fin aroma af primært humle. Smagen var nærmest tør, med en snert af noget der kunne minde om  stout – dog uden øllen på nogen måde er i nærheden af at være en stout! En fin bitter eftersmag, der dog hurtigt er væk igen. Øllen har en fin mellem fylde. 

  Alt i alt en udmærket øl, der dog ikke er skiller sig ret meget ud fra mængden. En øl jeg gerne drikker igen, men ikke en jeg vil køre en stor omvej efter.

  Jeg har givet øllen 3 logoer.

 • by Jester Posted 31. august 2022 11:10

  Normalt er mit forhold til Guld øl, at pils er hvis man vil drikke sig fuld, og guld øl er hvis man vil drikke sig hurtigt fuld. Men her får du alligevel lidt mere end en brandert. En mere elegant farve og flot skum. Væsntlig mere duft, dog noget humlet. Og så en snert af vinøs i smagen, ikke at vinøs er godt, der er jo en grund til at man drikker øl i stedet for vin. Men så er der som Stinger siger, noget Stout lignende, det er måske en lille note der ligger langt ude, men den er der, og vækker interessen en anelse mere end hvis den ikke havde været der. Jeg gav 3 .

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben