SOL

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Cervecería Cuauhtémoc Moctezuma
En del af Heineken International

Land:

Mexico

Øl type:

Lager

Alk. %-vol.:

4,6

Kort om / Diverse:

Sol er brygget af det mexikanske bryggeri Cervecería Cuauhtémoc Moctezuma der er en del af Heineken International. I Danmark er Sol distribueret af Royal Unibrew der selv beskriver øllen som:
Let og meget forfriskende lager øl med minimal bitterhed.  Det fortrækkes at nydes iskold og kan tilføjes en skive Lime for at gøre den ekstra frisk. I øvrigt indeholder den ris ?!

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På den uofficielle klubaften den 7. sep. 2018

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
 • by Stinger Posted 18. september 2018 12:27

  Sol er en blød, klar hvidgul lagertype, med et tæt hvidt skum der dog hurtigt forsvinder. Øllen har en fin aroma af primært humle. Smagsindtrykket er middel på både sødmen, bitterheden og surheden, og eftersmagen er kort og let bitter. Sol har ikke den store fylde, men giver dog en kølende fornemmelse. Sol er udmærket uden at være prægende, og den vil egne sig rigtig fint til at slukke tørsten i på en varm sommerdag. Men det er ikke en øl man skal vælge for at få en stor smagsoplevelse.

  Jeg har givet Sol 2 af 5 TGK-logoer.

 • by Rebel Posted 29. september 2018 15:27

  Sol er en Pale Lager fra Mexico. Jeg skal gøre en lang historie kort og tale ganske subjektivt om denne øl.

  Det er denne type kønsløse øl man drikker udelukkende for tørsten, der er ingen umiddelbare smagsnuancer der fanger min opmærksomhed. Det er let, lys og har en fin bitter-balance. Den kunne sikkert være fremragende som begynderøl fordi den er så neutral i sin smag og duft.

  Jeg vaklede mellem 1 og 2 logo'er, og var egentlig blevet enig med mig selv om at give den 1. ikke fordi den er dårlig, men fordi den ikke interessere mig.
  Men pludselig fik jeg et drømmebillede på nethinden af T-Hawk i en strandstol under plamerne, som kølede sig ned med en flaske Sol og flaskens glinsende kondens dryppede ned på hans netundertrøje som fra sidste klubaften stadigvæk havde madpletter på.

  Der blev jeg så fyldt op med kærlighed og varme, at den lige røg op på 2 logo'er i stedet.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben