Sexy Santa

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Stingers hjemmebryggeri

Land:

Danmark

Øl type:

Belgisk Dubbel

Alk. %-vol.:

8,5

Kort om / Diverse:

Brygmester Stinger fortæller at øllet er et All-Grain Kit brygget på et Brester Beacon 40 anlæg. Det er en overgæret belgisk dubbel der er brygget som julebryggen anno 2021.

Den er brygger på 2 malttyper (Pale Ale malt og Melano malt), 2 humletyper (Perle humle (Bitterhumle) og Northern Brewer humle (Smagshumle) ) og tilsat mørk kandis.

Det tager en dags tid (6-7 timer) at brygge øllet, der herefter har gæret først i 18 dage inden det blev tappet, hvorefter det har stået yderligere ca. 14 dage for at karbonere.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

Til nytårstaffel den 15. januar 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
1 Comment
  • by Jester Posted 25. januar 2022 11:51

    En Belgisk Dubbel brygget af vores egen øverstkommanderende. I duften fandt jeg citrus, igen, men også en kraftig duft af Engelsk Vingummi. Det var en lækker fornøjelse da jeg godt kan lide sødt generelt. Min glæde for sødme blev kun gladere da både smag og eftersmag, også var udpræget sød. Jeg ville beskrive den som smeltet slikskål med sød i sød, en herlig og varmende oplevelse, som jeg giver 4 point.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben