Seattle Coffee Stout

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Thisted Bryghus

Land:

Danmark

Øl type:

Stout

Alk. %-vol.:

6,5

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bryggeriet egen udtalelse om denne øl:

Denne mørkebrune stout er brygget med let ristede malte, og som det hører sig til i en rigtig stout – umaltet ristet byg. Seattle er krydret med Northern Brewer humle og tilsat ekstrakt af de bedste arabica kaffebønner fra Sydamerika.

Det første man lægger mærke til, er det holdbare cappuccinofarvede skum og den skønne duft af friskmalet kaffe. I munden overraskes man af den milde ristede smag med nuancer af vanilje og kakao. Til sidst kommer den markante smag af god kaffe sammen med en afstemt bitterhed fra kaffebønner og humle.

Seattle Coffee Stout kan erstatte din eftermiddagskaffe, men den er også rigtig velegnet til desserter med chokolade eller til en god brunch.

Anbefalet serveringstemperatur 8-10˚C

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På Blues, Bacon & Stout-aftenen d. 7. dec. 2019

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
  • Trackback: Blues, Bacon & Stout-aften den 7. december 2019 – Top Gun Klubben
  • by Stinger Posted 1. september 2020 1:58

    Seattle Coffee Stout fra Thisted Bryghus var umiddelbart et ægteskab mellem to fantastiske ting: Stout og kaffe, så der var høje forventninger til denne stout.

    Det var da også en stout der i første omgang gav associationer til kaffe med en flot uklar kastaniebrun farve og et cafe au lait (naturligvis) farvet skum. Også i næsen kom der små antydninger af kaffen, dog var duften af le ristet korn dog mest tydelig. Smagen var i den mere bitre ende, og i eftersmagen (måske igen pga. kaffen) og så var der også et hint af sødme, der dog hurtigt var væk. Øllen havde en lille mundfylde, og virkede nærmest udtørrende.

    Igen en udmærket øl, der sagtens vil kunne drikkes igen. Jeg har givet den 3 logoer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben