Schoppe Bräu Katerfrühstück Vanilla Stout

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (3 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Schoppe Bräu

Land:

Tyskland

Øl type:

Stout

Alk. %-vol.:

10,0

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bevko.dk’s udtalelse om denne øl:

Imperial vanilje Stout Morgenmadens champion, der passer på alle former for tømmermænd. I dette bryg, har vi med håndkraft åbnet 200 vaniljestænger og tilføjet dem brygget. Velegnet til kammuslinger og asparges, vaniljeis toppet med kirsebær.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På Oktoberfest sammenkomsten den 10. september 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
3 Comments
 • by Jester Posted 13. september 2022 15:42

  Jeg fortsætter mit 3’er angreb for den fine Tysker-aften. En klusort vanilje stout, med et dejligt mørkt skum. En relativ god duft af karamel og brød, og i min næse, noget lakrids. Smagen og eftersmag var begge bitter-søde, men noget mild, den sparkede ikke den røv som man kunne ønske sig, men var ellers ganske god. Jeg fandt aldrig den påstået vanilje, men tilgengæld fandt jeg lidt kaffe i smagen. Helt sikker noget der ligger i plus på min liste.

 • by Viper Posted 18. september 2022 19:44

  Shoppe Bräu har begået denne kraftige stout, der med en farve som Guinness ligger i den mørkeste ende af skalaen. Skummet er luftigt og flot nøddebrunt dog med en relativ kort holdbarhed. Maltaromaen træder tydeligt i karakter med noter af karamel, brød og en anelse lakrids – dog ikke vanilje, som navnet ellers lægger op til.
  Smagen er bittersød, hvor bitterheden aftager gradvist og efterlader en let bittersød eftersmag. Qua øllets karakter har den en mellem fylde og virker let udtørrende.
  Jeg havde forventet mere vanilje, når nu navnet lægger op til dette. Dog ender jeg på tre TGK-logoer, idet øllet egentlig smager ganske udmærket.

 • by Merlin Posted 22. september 2022 23:44

  En næsten kulsort Vanilje stout hvor man havde glemt vaniljen både i smagen og duften, den havde en mørk skum med en relativ kort holdbarhed den havde en dejlig duft af karmel og malt samt noget lakrids,
  Smagen den var bitter-sød for at gå over i bitter. den var ikke meget fylde i den faktisk næsten igen den havde en lidt udtørene eftersmag, slev om jeg aldrig fandt smagen af vanillje var der smag af kaffe, det var alt i alt en okay og jeg giver den 3 TGK loger her fra.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben