Schneider Weisse Aventinus Eisbock

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Schneider Weisse

Land:

Tyskland

Øl type:

Bock

Alk. %-vol.:

12,0

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bevko.dk’s udtalelse om denne øl:

Stærkere end stærk og med en kraftig aroma og en intens smag. Den er mahogny-farvet, næsten sort. Dens aroma minder om modne blommer med et strejf af mandler og marcipan med stærke toner af banan og kryddernellike. Smagen er fyldig og denne øl er ideel efter en god portion mad.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På Oktoberfest sammenkomsten den 10. september 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
  • by Jester Posted 13. september 2022 17:09

    3 for denne spændende Bock fra Tyskland. En brun øl, uklar og rolig øl, med en flødeagtigt skum. Duften er hen ad bitter lakrids og med sine 12% procent er den også noget sprittet i duften. I mine helt unge dage havde jeg en dedikeret flaske med en særlig sprittet væske beregnet til at rense plader med, altså dem der man afspillede på en pladespiller. Når jeg lukker øjnene og dufter til øllen, så bliver jeg af duften ført tilbage til “dengang”, dejligt med øl der vækker minder fra ens fortid. Smagen var lidt hen ad gæret frugt, især blomme, I ved, dem der som ligger på jorden og de hvepse der har spist af dem, flyver halvfulde rundt om havebordet.

  • by Viper Posted 18. september 2022 19:57

    Schneider Weisse er en kraftig undergæret lagerøl (bock), som er brygget i det sydtyske mellem Regensburg og Ingolstadt. Øllet der er i den brune end af bock-familien fremstår uklart men roligt, hvor skummet er luftigt og flødefarvet med en kort holdbarhed. Man kan sagtens ane spritten i aromaen som også ledte tankerne hen på lakrids og frugt. Der er fuld plade på smagen i denne øl, som både er bitter, sød, krydret og en anelse sur – virkelig en smagsoplevelse. Surheden aftager og eftersmagen er bitter-sød og krydret – let smag af gæret frugt. De n har et mellem til stort fylde og virker snerpende i munden måske grundet den høje alkoholprocent.
    Jeg har givet denne 3 TGK logoer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben