Samuel Smith Organic Strawberry Fruit Beer

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (3 votes, average: 2,33 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

All Saints Brewery/Samuel Smiths

Land:

England

Øl type:

Frugt øl

Alk. %-vol.:

5,1

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bryggeriets egen udtalelse om denne øl:

Håndbrygget på det lille All Saints Bryggeri,  i Stamford ved hjælp af det gamle manuelt betjente bryggeudstyr. Den fineste organisk dyrket byg og hvede bruges til at skabe en kompleks ale, der efter at have gennemgået primær og sekundær gæring med forskellige gærer og forlænget modning, føres til Samuel Smiths lille, uafhængige britiske bryggeri i Tadcaster. Der blandes det med rent organisk jordbærsaft og mere organisk øl for at skabe frugtøl med betydelig styrke og smag. Det glatte særpræg af det modne øl fungerer som det perfekte kontrapunkt til den rene organiske frugtsaft.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 7. aug. 2020

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
4 Comments
 • Trackback: Klubaften 7. august 2020 – Top Gun Klubben
 • by Viper Posted 27. august 2020 21:10

  Ved første anskuelse ser etiketten “travl” ud, idet der sker en masse på den. Man får en forventning af at skulle smage jordbær i en økologisk brygget frugtøl.

  Efter skænkning fremstår øllet klar og perlende i glasset, og med sin mørk til ravgyldne farve får man en fornemmelse af øl.
  Skummet er hvidt over i fløde, og det virker luftigt dog med en forholdsvis kort holdbarhed.
  Aromaen er klart frugtig med noter af jordbær, der synes at fremstå noget syntetisk. Smagen er sød over i cider og eftersmagen er ligeledes sød.
  Den er let drikkelig og virker kølende og let syrlig.

  Etiketten synes at love mere end øllet kan bære og med en syntetisk aroma, der får tankerne hen på maoam samt den fornemmelse, at øllet virker mere som jordbærcider med en snert af øl, medfører at jeg kun kan tildele jordbær frugtøllen 2 TGK logoer.

 • by Jester Posted 5. september 2020 17:21

  Jeg gav den 3, jeg kunne godt have givet den 1 eller 2, for det er ikke øl. Det er …. Altså … det er ret sjovt .. Det er … Den er jo vist mega økologisk og alt det der dame-noget, og den er brygget som en øl med korn og sådan noget, er den ikke ?! Men det er ikke en øl … den er mega syntetisk , smager lidt ala de der jordbær malaco stænger eller noget svensk tyggegummi eller noget i den stil… Ser jeg den som en øl så gider jeg slet ikke tage mig af den..
  Men …
  Og her ødelægger jeg min egen prioritet omkring klubben og øl, men overser jeg lige øl-tanken.. gisp .. og kigger på den som et enkeltstående produkt, og ser jeg igennem at den er ret syntetisk i smagen i forhold til at den er økologisk, ikke at det nødvendigvis hænger sammen, men det går det lidt i hovedet. Jamen, så smager jeg på en cider, og egentlig ikke nogen dårlig cider. En forårsdag med den her, en spand isterninger og en mild hvidvin til at blande i, eller noget vodka hvis det skal gå stærkt . Ja , så har jeg en udemærket drink, som naturligvis udelukkende skal bruges til at drikke sin general fuld med, men den ville være effektiv og egentlig smage ok som cider/drink, der for får den 3. Men altså ikke som øl … nej … men cider ja..

 • by Stinger Posted 4. oktober 2020 13:44

  Vi burde jo egentligt være advaret da vi så den var vegansk…
  Jeg har fornyligt smagt nogle belgiske frugtøl, hvilket ikke har gjort mig til fan af typen, men heller skræmt mig fuldstændigt væk, så det var med nogen skepsis jeg gik til angreb på denne øl.
  Hældt op i glasset fremstår den klar og perlende, i en flot mørk gylden farve. Den har et hvidt/flødefarvet luftigt skum med en medium holdbarhed og blonder.
  Duften er frugt, frugt og atter frugt, en klar syntetisk jordærbær duft i retning af billigt jordbærsaftevand. Smagen er som duften domineret at en kunstig jordbærsmag, dog med mere frugtsyre end den klassiske jordbæraftevand.
  Som øl bedømt, skal den have 0 logoer, men som jordbærcider med et stænk af øl (som nok er en mere præcis varebetegnelse) kan jeg godt snige mig op på 2 logoer, for den smager ikke grimt eller dårligt, den smager bare ikke af øl – overhovedet.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben