Saigon Export Beer

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (3 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Sabeco – Saigon Beer Alcohol Beverage Corp

Land:

Vietnam

Øl type:

Lys Lager

Alk. %-vol.:

4,9

Kort om / Diverse:

Denne beskrivende tekst er lånt af theobrands.dk:

Saigon Beer har en gylden farve med en cremet hvid skumkrone. Smagen er frisk og med en frugtagtig aroma. På ganen anes et strejf af sødme efterfulgt af noter af humle.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 8. feb. 2019

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
3 Comments
  • Trackback: Klubaften 8. feb. 2019 – Top Gun Klubben
  • by T-Hawk Posted 16. marts 2019 12:14

    Saigon Export Beer er en, klar strågul lager, med fine små perlende bobler. Skummet er luftigt og hvidt, og forsvandt næsten ligeså hurtigt som det kom. Øllen er meget anonym i både aroma og smag, en smule humle var alt hvad der kunne spores med næsen og det bedste ord til at beskrive smage var ”kold” da øllen mere efterlader en følelse end en decideret smag i munden.  Eftersmagen var ligeså anonym som resten af øllen, og den havde heller ikke den store fylde i munden. I forhold til forventningerne til den type øl, er resultatet dog acceptabelt, men det er helt klart mere en tørstslukker end en smagsoplevelse – men i den varme vietnamesiske jungle ville den sikkert være god.

    Jeg har givet øllen 2  (små) logoer.

  • by Jester Posted 31. august 2022 11:17

    Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen at øl fra Asien er lyse tørstslukkere, blottet for alt oplevelse. Her er reelt ingen undtagelse af det heller. Den er lys og kedelig, bobler, skum og farve er fint i forhold til typen. Og det er smagen egentlig også, for selve typen er vel som sagt mere noget der skal drikkes frem for opleves. Jeg syntes ikke jeg kan finde noget frugt i den som jeg læser der skal være, men jo bevarres, måske en lille smule sødme, nok til et 2tal.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben