Sådan tjener du point og stiger i rang, i Top Gun Klubben
Sådan tjener du point og stiger i rang, i Top Gun Klubben

Hvis du ikke allerede skulle have opdaget det, så har Top Gun Klubben et yderst avanceret point system som er det der giver muligheden for at stige i rang.
Alle starter op med det laveste rang og med nul point, derfra er der så forskellige måder at tjene point på og komme til at stige i rang. Hvert nye/næste rang kræver et vis antal point, det er derfor også muligt at gøre ting “forkert” og dermed miste point og risikere at blive degraderet.

Du kan samle point både automatisk via hjemmesiden her, hvor du ved at gøre bestemte ting kan opnå et bestemt antal point.

En anden og mere givende mulighed, er at være med i den “fysiske” del af Top Gun Klubben. F.eks. udløser det point ved bare at deltage til officielle klubaftener. At udføre særlige gerninger og gøre særlige ting for klubben udløser også point i større eller mindre grad.

Her er det også muligt at påtage sig særlige opgaver og ansvar, løse som faste, og derved ligeledes optjene et vis antal point.

De to måde at tjene point på kaldes henholdsvis for automatiske og manuelle point.

Hvor de automatiske point er automatiske, så kræver de manuelle point at de bliver lagt ind af en pointansvarlig officer, derfor er ekstremt vigtigt for dig som medlem selv at holde øje med når du tjener manuelle point, selv at oplyse din pointansvarlige officer om at du skal have tilføjet point, og selv minde din pointansvarlige officer om det når han glemmer det.

Du kan se eventuelle rang og pointsatser ved at klikke her

 

God fornøjelse, og husk
dine point er din eneste vej op !

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben