Ron Diplomatico Reserva Exclusiva

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at rommen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Destilleri/Producent:

Destillerieas Unidas (DUSA)

Land:

Venezuela

Alk. %-vol.:

40,0

Kort om / Diverse:

En fabelagtig venezuelansk mørk gylden rom, destilleret fra melasse i en kobber potstill før 12 års aldring. Rig, sød og frugtagtig, lige som vi kan lide den. Nøddeagtig og krydret, Eftersmagen er lang, men subtil. Lidt tør nøddeagtig finish med god sødme. Diplomatico Reserva Exclusiva er en af de mest vindende rom med mere end 20 priser.

Diplomatico er internationalt anerkendt som en af de bedste rom fra Sydamerika. Den produceres på Destillerieas Unidas (DUSA), som har produceret højkvalitets spiritus i mere end 53 år og har 7 destillationsapparater (3 pot destillater og 4 kolonne destillater).

Diplomatico har vundet over 54 medaljer ved internationale konkurrencer såsom SIP Awards, San Francisco World Spirits, Miami Rum XP, Monde Selection etc.

I 2011 opnåede Master Blenderen mr. Tito Cordero stor anerkendelse, da han blev kåret som verdens bedste master blender, som den første venezuelaner nogensinde.

Flagskibet for Diplomatico er deres Diplomatico Reserva Exclusiva, som er et blend udelukkende af rom destilleret i pot destillater og lageret i op til 12 år. Reserva Exclusiva er et pragteksemplar på alt det, som Diplomatico har at byde på; karakteristisk rund sødme, frugtige noter og en høj intensitet i smagsprofilen.

Denne rom blev smagt i Top Gun Klubben:

På Bean, Beans & Booze aftenen den 7. november 2020

På klubsammenkomsten den 20. maj 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
1 Comment
  • by Jester Posted 20. juli 2022 19:14

    Jeg har smagt denne rom to gange i klubben tror jeg nok, men begge gange har jeg været nået dertil hvor mine sanser så småt var ved at ophører med at virke, sådan fuldt ud i hvert fald. Jeg ender på et 3 tal med denne her, jeg husker den som ganske udemærket, rubinfarvet og relativ sød karamel i duften. Smagen kan jeg ikke komme nærmere ind på, da den står mere uklar i hukommelsen og mine notater er blevet ulæselige .. jeg ved altså ikke hvad der er sket …

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben