Rammstein Rum

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at rommen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (3 votes, average: 2,33 out of 5)
Loading...
Destilleri/Producent:

?

Land:

Jamaica
Guyana
Trinidad

Alk. %-vol.:

40,0

Kort om / Diverse:

Denne tekst er Rombo.dk’s beskrivelse af rommen:

Rammstein Rum er fra fra bandet Rammstein, der blev grundlagt i 1994 og idag er et af de mest berømte rockbands i hele verden. De er kendte for kæmpe shows med masser af pyroteknik og mørk stemning. I anledning af deres 25-årige jubilæum tager Rammstein bandet på turné i 2019, hvor de bl.a. spiller koncert i København. For at forkorte ventetiden udgiver bandet nu deres første Rammstein Rum, som er et rom-blend fra Jamaica, Guyana og Trinidad. Både Guyana og Jamaica rom er iblandt mange eksperter højt værdsat for deres stærke krop og dybe aromaer. Den stærke karakter af begge pot still rom er tæmmet af den blødere modstander fra Trinidad. Resultatet er en afbalanceret Rammstein Rum med krydrede noter og bløde frugtnoter. Rommen er modnet i op til 12 år i brugte bourbon fade, hvilket giver en antydning af røg.

Denne rom blev smagt i Top Gun Klubben:

På klubsammenkomsten den 20. maj 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
3 Comments
 • by Viper Posted 6. juni 2022 17:03

  Som det er blevet kutyme blandt visse rock og heavy metal orkestre, så har Rammstein lagt navn til denne caribiskinspirerede rom.
  Den er let lysgylden i farven, og den har en svag duft af rosiner.

  Smagen er indledningsvis sød og efterfølgende efterlader den en prikken på tungen, som bedst af alt minder om at have smagt på en chili.

  Jeg tildeler rommen 2 ud af 5 logoer, idet den mangler finesse og balance for at kunne kravle længere op på skalaen.

 • by Jester Posted 20. juli 2022 19:03

  Se her gav jeg et point mere end Viper, det plejer at være omvendt, jeg gav 3. Pisgul var farven og duften var rosin og karamel, det er der ikke noget særlig nyt i. Smagen var tør, den bed på tungen, men den var sødlig og til at holde ud. Eftersmagen der blev den mere spændende, for der kunne jeg finde noget der mindede om kirsebær, måske ikke friske kirsebær, måske mere hen imod de der vingummikirsebær, men i hvert fald kirsebær.

 • by Stinger Posted 20. juli 2022 23:59

  Jeg mener generelt at musikere skal holde sig til at lave musik og så lade andre om at lave øl, vin, rom eller hvad de ellers finder på. Ikke fordi denne rom er decideret dårlig, jeg giver bare Viper ret i, at den mangler finesse og balance.

  Den er lys ravfarvet, og har noter af sødme i næsen – måske hen i retning af bourbon. Smagen var en smule krydret og med en lille smule anelser af røg, men uden at blive rigtig spændende.

  Jeg har givet den 2 logoer

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben