Hvor mange TGK logo’er giver du?
(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at retten fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)
Ingredienser:
PINF-gryde:
- En øl
- 2 dåser hakkebøffer
- 2 dåser forloren skildpadde
- 200 gram smør
- 2 poser kartoffelmos
- 5 dl mælk
Chokoladekage:
- 200 gram smør
- 4 breve chokoladepulver
- 100 gram lys mælkechokolade
- 100 gram mørk mælkechokolade
- 8 dl vand
- Mel og bagepulver på slum
Opskrift:
PINF-gryde:
Alle ingredienser blandes i en gryde og varmes over bål
Chokoladekage:
Alle ingredienser blandes i et kogekar, med endnu et kogekar som låg.
Bages over bål
Kort om / Diverse:
Hollywood krydrede serveringen med anekdoter om hans soldatertid, hvor denne ret var en vellidt ret!
Denne ret blev smagt i Top Gun Klubben:
På klubaftenen den 4. februar 2022
3 Comments
Jeg kan godt lide gryderetter, jeg kan godt lide koncepter, jeg kan godt lide alternativer og jeg kan godt lide at prøve noget nyt … i de fleste tilfælde i hvert fald … Her er der dog ingen undtagelse, Hollywoods PINF-gryde var en udsøgt fornøjelse, måske ikke i det kulinariske aspekt, men så bestemt og aldeles i det oplevelsesmæssigt. Især når han fortalte en af sine utallige anekdoter, og fik forklaret hvor retten kom fra. Og det må han nok hellere selv fortælle ?! Hollywood ?!
Ganske udemærkt ret, som der gav mere mening med hollywoods fortællinger bag ved, man kunne smage de forskellige elementer i rettet og forstå den. så kan da god anbefales hvis det en dag skal gå hurtigt.
en god gryderet går aldrig af vejen for PINF-gryde så prøv den da enlig af.
tilændgæld så var jeg desvære ikke den store fan af flydene chokolade kage men igen forstod got iden bag det de havde bare ikke fået nok
PIMF-gryde i sig selv er nok ikke en ret jeg vil smide på bordet hjemme, ikke fordi den ikke smagte godt for den var bestemt udmærket. Det er bare som om at konceptet med at med at blande hvad man har i feltrationen, ville kunne få panderynkerne frem hos selv den mest tolerante feltmarskal.
Hollywood havde denne aften visse udfordringer med temperaturen i stalden hvor vi var bænket op, og når det kombineres med hans ivrighed for lige at tilknytte en anekdote eller to til tingene, blev resultatet at der nærmest var iskrystaller i maden (trods den var varm da den blev serveret) inden Hollywood fik talt ud. Men anekdoterne er jo bare en af de ting vi holder så meget af ved Hollywood 🙂
Jeg har givet retten 3 logoer – 1 for PINF-gryde, 1 for anekdoten og 1 for Hollywood
Add Comment