Pasta med Italienske kødboller i tomatsovs

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at retten fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (No Ratings Yet)
Loading...
Ingredienser:
  • pasta (den du bedst kan lide)
  • Hakket ko
  • mel
  • æg
  • basilikum
  • løg
  • hvidløg
  • salt
  • peber
  • hakket tomat
  • mere basilikum
  • madfløde
  • fint revet ost med en underlig Italiensk tekst på bøtten.
Opskrift:
  1. hak løg og hvidløg helt fint og svits det i en gryde.
  2. tilsæt hakket tomat (og pure hvis du syntes).
  3. tilsæt basilikum, salt og peber.
  4. varm skidtet op.
  5. hak flere løg og mere hvidløg, også helt fint, og kast det op i en skål.
  6. bland kød, æg, mel, mere basilikum, salt, peber i skålen.
  7. form farsen til boller i passende størrelser
  8. steg kødbollerne på en pande, ikke gennemstegte, bare så de får lidt “stege-farve”.
  9. fyr dem op i gryden med tomatsovsen
  10. kast madfløden i.
  11. varm op grundigt, det er her dine kødboller bliver færdig så de ikke er rå inden i.
  12. smag til med mere basilikum, salt, peber hvis nødvendig.
  13. Du kan sikkert ikke lade være med at undvige fra opskriften for at give den dit eget præg, det kunne jeg heller ikke, så jeg puttede sukker i, og en anelse cayennepeber.
  14. find en tallerken og put pasta på, så sovs med kødboller, og så den der ost på toppen.
  15. spis !
Kort om / Diverse:

Temaet til denne klubaften var Tom Cruise, og den mand kunne eftersigende godt lide pasta, og da hans kommende Mission Impossible blev filmet delvist i Italien, valgte jeg at gøre den i semi-italiensk stil, selvom italienere nok vil nægte at der er noget som helst italiensk over det, men de kan bare lave deres egen sovs kan de.

Der findes en million+ opskrifter på italienske kødboller i tomat med pasta til, så tag den der tiltaler dig bedst, og lav det om i den du har lyst til, kast det hele op på en tallerken og spis dig glad og mæt.

velbekommen og møs
/Jester

Denne ret blev smagt i Top Gun Klubben:

Til jubilæums-klubaften i Tower-01 , 13. aug 2021

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben