Passchendaele (Slaget ved Passendale)

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at filmen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (3 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Titel:

Passchendaele (Slaget ved Passendale)

Ca. Spilletid:

110 minutter

Land:

Canada

Instruktør:

Paul Gross

Umiddelbare hovedroller:

Gil Bellows, Caroline Dhavernas, Joe Dinicol, Paul Gross

Kort om / Diverse:

Passchendaele er en canadisk krigsfilm i 2008, skrevet, co-produceret, instrueret af og med Paul Gross i en af hovedrollerne. Filmen, der blev optaget i Calgary, Alberta, Fort Macleod, Alberta og i Belgien, fokuserer på erfaringerne fra en canadisk soldat, Michael Dunne, i slaget ved Passchendaele, også kendt som det tredje slag ved Ypres.

Denne film blev set i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 11. okt. 2019

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
3 Comments
 • by Jester Posted 1. november 2019 14:00

  Set ud fra et Top Gun Klub regulativ burde denne film forbydes. Man er på godt gammel dansk blevet snydt hvis man ser den fordi den er registreret som en “krigsfilm”, for der er et minimum af krig i den. Bevares vi følger en vis række personer fra før og under et stort historisk slag under 1. verdenskrig, men selve den aktive krigsdel varer omtrent ( og maks. )15-20 minutter. Resten af filmen er noget blandet romantik og drama. Med et utal af følelsesforstyrrende kyssescener, var vi adskillige gange i tvivl om vi havde sat porno eller krig på afspilleren.

  Jeg ville først give den nul, men da selve skuespillet var udemærket og den lillebitte reelle krigsdel der var, egentlig også var ganske godt lavet, ja så endte jeg alligevel på to. Men jeg mener stadigvæk at det er en stor fejl at den står på krigsfilm-hylderne frem for romantisk drama hvor den hører bedre hjemme.

 • by Stinger Posted 6. november 2019 7:41

  Snydt… det var den umiddelbare følelse jeg sad med efter at have set filmen. Et cover der lover en film om 1. verdenskrigs blodigste slag, men en film der er (mindst) 80 % romantisk drama. Som Jester følte jeg mig også fristet af at give filmen 0 logoer, men forbarmede mig så alligevel.
  Jeg endte med at give filmen 2 logoer. Et for den allerførste scene scene og og et for de afsluttende krigsscener. Disse scener beskriver rigtig fint det helvede som 1. verdenskrig var for soldaterne, og de scener var flot lavet (det er hele filmen nu i øvrigt). Men ligefrem at kategorisere filmen som en krigsfilm, den holder bare ikke i retten, og hvad vi vidst det på forhånd, var filmen nok aldrig blevet set i klubben.

 • by Merlin Posted 20. september 2020 3:12

  Hvis man er til romanistiks plader så er det den her film man skal se, for krig det er der godt nok ikke meget af, der starter går med et stort slag og der fra så er der så ikke krig igen før i de sidste 10min måske resten er en gang romantisk plader der burde forbydes at se, tro man skal lede længe efter at se en dårligere krigsfilm selv om den praler sig af at være det blodigste slag underanden verdenskrig så er det ikke nemt at se.
  Bevares de kamp scener der er er da gode og intense så længe det var men det er bare alt for kort,

  som Jester og Stinger siger burde filmen har 0 loger men jeg giver den også 2 for det første og sidste slag og så kan det heller ikke blive til mere. Den burde være kategoriseret som en romantisk fil med snert af krig

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben