Hvad er Top Gun Klubben ?

Hvis man blander en filmklub, en madklub og en ølklub, tilføjer nogle både hyggelige og udfordrene arrangementer, og topper det hele med væld af sjove og besværlige regler. Så har man  Top Gun Klubben !

Top Gun Klubben så dagens lys fredag den 3. Aug 2018, hvor to flotte fyre, Stinger og Jester, mødtes under nogle fænomenale forhold og blev enige om at de slet ikke var færdige med at lege røver og soldater, tværtimod, for efter farmandskabet havde indhentet dem, så havde de endnu mere brug for at have et helligt sted til deres eskapader.

Selv kvinder har brug for fristeder som vores, det er bare ikke vores skyld at de ikke selv laver det !

De to stiftere var stort set enige på forhånd om hvad Top Gun Klubben skulle handle om, hvilket naturligvis var nødvendigt for at klubben ikke skulle ende som en strikkeklub, en frimurerorden eller noget andet tilsvarende skrækkeligt.

I bund og grund er Top Gun Klubben vores værktøj til at tilfredsstille vores knap så fine og knap så kloge, men ganske banale stenalderhjerne.

Top Gun 1986

Top Gun Klubben er opkaldt efter filmen Top Gun, det skønne mesterstykke fra 1986. For at ærer og hædre filmen, er det en ufravigelig regel at den skal ses én gang om året, på den Klubaften der er nærmest stiftelsdatoen for klubben. Ligeledes er alle klubbens medlemmer tildelt call-sign efter karakterene i filmen. Der følger også en dresscode og nogle andre mindre tiltag, som kan refererer til filmen, men udover det er Top Gun Klubben så meget mere.

Top Gun Klubben anno 2018

Vi mødes omtrent en gang om måneden.
Ca. hveranden gang til det vi kalder klubaften, hvor den i grove træk står på Krigsfilm, ølsmagning, mad og snacks.
Og ca. hver anden gang til klub sammenkomst, hvor det er forskelligt hvad der sker. Eksempler på disse klub sammenkomster kunne være, romsmagning, lerdueskydning, tur til overskudslager/grejshop, biograftur, museumsture, whiskysmagning, diverse udfordringer, brætspilsaften, paintball og et væld af andre tema-arrangementer hvor kun fantasien sætter grænser.
Vi har også en årlig klubtur der ofte er over en weekend, og indeholder mere mad, øl, udfordringer og flere museumsture ..
Der findes enkelte arrangementer og temaer der falder uden for kategori, men eller er de fleste kædet sammen med krig og krigshistorie på en eller anden måde.

Vi skiftes nogenlunde til at stå for arrangementerne, alle får muligheden for at være vært til et arrangement, men da interessen og engagementet er stort, er det ikke på noget tidspunkt et krav.
De medlemmer der ikke nødvendigvis bidrager så stort med et værts-engagement, bidrager i stedet igennem deres kontingent og diverse andre donationer.

Pointsystem

vi har over tid bygget et nørklet og sjovt pointsystem der gør at alle medlemmer deles op i rang og grader. Jo mere man aktivt engagerer sig i klubben og melder sig til diverse opgaver, jo højere stiger man i graderne. Ens rang har afgørende betydning for hvor mange stemmer man har når der skal stemmes om noget, hvilket er tit og sjovt.
Dog er det vigtigt at pointere, at det ikke er noget krav at man skal stige i graderne. Vil man bare gerne være med for selskabets skyld, og for maden, filmene og hyggen generelt, er det helt i orden, alle kompagnier har alligevel også brug for menige og korporaler for at være fuldkomne.

Var det noget for dig ?

Vi vil gerne invitere dig til at læse rundt på vores side, og se om Top Gun Klubben skulle være noget for dig.
F.eks. kan du med fordel kigge på nogle af vores dagbøger fra tidligere klubaftener og klubsammenkomster. Du kan også kigge lidt på vores Kodeks, og vores vejledning i at blive medlem. Når du ellers føler at du har det kendskab til klubben som du har behov for, så kan du søge om medlemskab her.

Socialt Samvær
God mad
Øl og Snacks
Smagning og anmeldelse af alverdens (lovlige) nydelsesmidler
Root Beer
Krigsfilm i overflod
Grænseoverskridende udfordringer
Klub og Krigsrelateret Brætspilsaftner
Klub og Krigsrelateret Computerspilsaftner
Oplevelser og ture
Sjov, spas, gak og løjer
Og meget meget mere !
Kontakt Top Gun Klubben