Oktoberfest den 10. september 2022

Stinger havde iværksat den hemmelige mission “O’ Zapft ist!”, der krævede medlemmernes fremmøde i Bunker 01.

Stinger havde pyntet op til dagens mission og havde desuden forberedt medlemmerne på dagens indhold, idet han havde fremsendt en 5-punkts ordre, således at medlemmerne kunne møde op i en til dagen tilladt alternativ uniformering.

Stinger startede ude med at servere en omgang Currywürst, så medlemmerne lige fik lagt en bund, inden de kastede sig ud i en ølsmagning af et ganske lille udpluk af de mange, mange tyske øl der findes. Inden næste gastronomiske indslag  skulle vi smage os igennem følgende øl:

Efter den blide opstart med curryvürst og 4 ølsmagninger (der i øvrigt var blevet krydret med em lille Flügel), serverede Stinger aftenens hovedret Schweinhaxe med kartoffelsalat – svin der var så mørt at det nærmest faldt af benet og medlemmerne virkede meget tilfredse med traktementet. Mætte og glade kun vi derefter fortsætte vores færd ud i den tyske ølkultur, med følgende øl:

Smagningen blev igen krydret med en lille Flügel, og i øvrigt skal det nævnes at Festbier’en naturligvis blev serveret i store literkrus – præcis som i München. Under hele smagningen var vi meget saglige og sørgede derfor også for at smage grundigt på øllene og der blev lystigt debatteret hvilken der var bedst.

Den sidste smagning blev ‘krydret’ med “Den store Tysklandsquiz” og en praktisk udfordring udi kunsten at tømme et literkrus i en enkelt mundfuld, og ellers var der fri leg hvilket medførte at Hollywood og Jester fandt på at tage en lille kinddans.

Efter yderligere en del øl var blevet sat til livs, blev vi  enige om at bryde op men alle selv kunne finde hjem.

/Stinger

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben