Nürnbergerwurst mit Saurkraut und Brezel vs. Russiske pirogger

 

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at retten fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (No Ratings Yet)
Loading...
Ingredienser:
  • Nürenbergerwurst
  • Saurkraut
  • Brezel
  • Sød sennep
Opskrift:
  1. Steg pølserne på en pande eller grill.
  2. Server med kold saurkraut, brezel og sød sennep
Ingredienser:

Dej:

  • 25 g gær
  • 2 dl lunt vand
  • 2 spsk. olie
  • 1 stk. æg
  • 1 tsk. salt
  • 6-7 dl hvedemel (ca. 360-420 g)
  • 1 stk. æg til pensling

Fyld:

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 stk. løg
  • 5 stk. hvidløg
  • 2 stk. gulerødder
  • 1 smule paprika
  • 1 smule tomatpuré
  • 1 bundt hakket dild
  • 1 smule salt
  • 1 smule peber
Opskrift:
  1. Opløs gær i vand i en skål. Rør olie, æg og salt i. Tilsæt melet lidt ad gangen, til dejen er jævn.
  2. Ælt dejen grundigt på køkkenbordet. Lad den hæve under et rent viskestykke 1 time.
  3. Til fyld steges løg og hvidløg klare. Tilsæt oksekød og steg som til millionbøf. Tilsæt finthakkede gulerødder, tomatpuré og paprika og steg videre. Kom lidt vand ved, hvis det steger tørt. Når alt er mørt, vendes dilden i, og der smages til med salt og peber.
  4. Del dejen i 8 dele, tril til kugler og rul ud som tynde cirkler. Læg skefulde af fyld på, fold over til halvmåneform og tryk sammen med en gaffel. Pensles med æg og bages i ca. 15 min. ved 225 grader
Kort om / Diverse:

To retter der hver for sig er meget klassiske for de respektive hjemlande.

Denne ret blev smagt i Top Gun Klubben:

På klubaftenen den 7. maj 2021

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben