Newcastle Brown Ale

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Scottish & Newcastle (Heineken)

Land:

England

Øl type:

Brown Ale

Alk. %-vol.:

4,7

Kort om / Diverse:

Denne beskrivende tekst er lånt fra premiumbeer.dk:

En fin nøddebrun og filtreret brown ale. Duft såvel som smag domineres af malten, der indeholder noter af korn, chokolade, karamel og brød. Smagen er blød og behagelig med en fin bitterhed fra den ristede malt. I eftersmagen finder vi noter af lakrids og kaffe, uden at det dominerer den runde og bløde brown ale

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 24. maj 2019

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
1 Comment
  • by Stinger Posted 24. juli 2019 0:26

    Newcastle Brown Ale er for mig lidt en tur “down memory lane”. Det er en øl jeg jævnligt nød i mine gymnasieår, på den hedengangne pub “You’ll never walk alone” i Esbjerg. Æret være den minde.

    Det er en klar og rolig brown ale, med et kort luftigt flødefarvet skum. Øllen havde en fin aroma af malt og svage noter af nødder. Smagen er var sødmefyldt, med en kort sødlig eftersmag og ikke den store fylde.

    Øllen har en fin balance både i forhold til typen og til mine egne forventninger, men den er stadig en hyldevare – ikke at der er noget galt i det.

    Jeg ville normalt nok ikke have givet den mere end 3 af 5 logoer – men nostalgien omkring øllen og alle det gode minder får mig op på 4 af 5 logoer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben