Kronenbourg 1664 blanc

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (2 votes, average: 3,50 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Kronenbourg

Land:

Frankrig

Øl type:

Witbier (Belgisk weissbier)

Alk. %-vol.:

5,0

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bryggeriets egen udtalelse om denne øl:

Kronenbourg 1664 Blanc lanceredes i 2006 og er i dag en af Frankrigs mest populære hvedeøl. Brygget i stil med de belgiske hvedeøl, der på fransk kaldes blanc, men har sin helt egen profil bl.a. med en mere sød og rund fylde. Øllet fremstår uklart og hvidgyldent med et friskt syrligt bid en herlig duft af citrus og sødlig frugtighed. Perfekt sommerøl.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 11. okt. 2019

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
1 Comment
  • by Stinger Posted 8. april 2020 9:34

    Meget skeptisk gik jeg til denne øl (til trods for jeg selv havde indkøbt den 😉 ). Måske ikke helt objektiv, da hvedeøl/weissbier normalt ikke min favorit. Og hvad er det for en ide med at putte citrus i øllet? Men når det så er sagt, så er denne øl slet ikke så forfærdelig som frygtet.
    Øllet fremstår, som hvedeøl gør og som bryggeriet lovede, uklart og hvidgyldent i glasset, og med en flot tykt, hvidt skum. Den har en fin frugtig sødme i duften, med noter af hveden men uden spor af citrus i næsen. Den kommer til gengæld når man får øllen i munden. Her er der masser af citrussmag, i en ellers mild øl. Eftersmag er der stort set ikke noget af.
    Det er en frisk øl, nogen vil nok kalde det en “pigeøl” eller “sommerøl” på grund den friskhed der kommer fra citrussmagen.
    Ikke en stor smagsoplevelse, så jeg vil give den 2 TGK-logoer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben