König Ludwig Dunkel

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

König Ludwig Brauerei

Land:

Tyskland

Øl type:

Lager

Alk. %-vol.:

5,1

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bevko.dk’s udtalelse om denne øl:

Denne mørke lagerøl starter med et karakteristisk brus. Herefter afrundes den fast og maltagtigt og slutter af med en tør eftersmag med kaffe og figner. Denne øl filtreres, men pasteuriseres ikke. König Ludwig Dunkel er perfekt med godt krydret, stærk smagende mad og stuvede retter, især roastbeef, lam eller and.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På Oktoberfest sammenkomsten den 10. september 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
  • by Jester Posted 13. september 2022 17:18

    Et herligt 3 tal går til denne herlige lager. Duft af jord og korn, der alligevel måske minder om fugtig lade, så det er det rene landbrug. En bitter smag og en sød eftersmag. En anelse kaffe i smagen, som med tiden går hen og bliver lidt mere snerpende. Faktisk er det en øl der vokser lidt på én. I starten er den simpel, måske endda lidt kedelig, men efterhånden bliver den mere og mere fyldig i smagen.

  • by Viper Posted 18. september 2022 20:27

    Denne nøddebrune lagerøl har et karakteristisk tæt og cafe au lait-farvet og cremet skum, som klæder øllen godt. Aromaen er klart ovre i maltafdelingen, hvor særligt korn er fremtrædende. Smagen lægger bittert fra land, og den bevæger sig over i en sød krydret eftersmag, der samlet giver en rigtig god smagsoplevelse.
    Fyldet er lille til mellem og den efterlader en let udtørrende og snerpende fornemmelse. Alt i alt en god lagerøl, som jeg har givet 3 TGK logoer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben