Klubaften 7. maj 2021

Ventetiden havde været ulidelige, men nu var den ovre – det var igen endelig blevet tid til klubaften! Klubbens medlemmer var kaldt til mønstring i Tower 01, men da dagens  ordensoffice Jester og værtsofficer Stinger mødtes 1 times tid før mødetid for at klargøre Tower 01, kunne Jester overbringe den triste besked, at Goose havde lave kalenderkludder og derfor alligevel ikke kunne deltage.  Trist når klubaftenen nu var blevet flyttet fordi dette var den der der var flest der kunne – og det var det så alligevel ikke 🙁 Da både Hollywood og Merlin havde varslet sen ankomst, var det besluttet, at mødet skulle starte kl. 15:30 sharp og så måtte resten falde ind når de ankom. Så klokken 15:30  åbnede Jester mødet med fælles rejsning til ”Top Gun Anthem”, med efterfølgende Root Beer. Og så tog vi hul på dagsordenen.

Det formelle møde

Første punkt på dagsordenen var som vanligt Kammerofficer Jester, der kort redegjorde for kassen. Kassen nærmer sig hastigt 9000 kr, og ingen er pt. bagud med betaling. Som det efterhånden er  en tradition, har flere doneret mere end kontingentet, hvilket altid er velset (og naturligvis også udløser en pointgodtgørelse), så pt. er der 8986,16 kr i kassen.

Ordet gik herefter til fortjeneste- og disciplinærofficer Stinger. Han havde i sin lille sorte bog, noteret de ovennævnte donationer fra Viper og Merlin. Han havde selv stået for indkøb mm. til aftenens møde og ønskede at konvertere  til point hvilket (sammen med en donation af root beer og 2 roller på dagens møde) resulterede i hele 1637 point.

Stinger havde ved ankomsten lavet kontrol af dog-tags og netundertrøje, så vi gik hurtigt videre til næste punkt.

Ny regel

Stinger og Jester havde tidligere på ugen udtænkt et godt forslag på den nye regel, som selvfølgelig er super hemmelig.

Reglen blev enstemmigt vedtaget.

Næste møde

Da datoerne for de fremtidige møder jo nu ligger i en fast rotation, skulle der kun vælges roller til næste klubaften den 13. august 2021 i Tower 01.

Jester meldte sig hurtigt som værtsofficer, Viper havde på forhånd tilkendegivet sin interesse i notarius-tjansen og Stinger tog den sidste rolle som ordensofficer.

HUSK: Seneste tilkendegivelse for deltagelse i klubaftenen (uanset om man kan eller ej) er den 31. Juli 2021! Hvis man ikke giver svar inden deadline, straffes man med -25 point!

Udtrækning af tema og planlægning af dato for næste klubsammenkost, samt udfyldelse af nye forslag til ammunitions-kassen.

Ammunitionskassen kom på bordet og der blev trykket et par valgmuligheder, og valget faldt på endnu en brætspilsaften. Stinger er vært – og i kraft at bordstørrelsen i Bunker 02 – forlægges arrangemnet hertil. Jester tager ordensofficer posten og Viper havde også har meldt sig frivilligt pr. brevstemme.

Datoen kender vi jo allerede: 11. september 2021.

HUSK: Seneste tilkendegivelse for deltagelse i klubaftenen (uanset om man kan eller ej) er den 28. august 2021! Hvis man ikke giver svar inden deadline, straffes man med -25 point!

Oplæsning af digt

Jester havde endnu engang vundet retten til af digte. Den opgave havde han løst på smukkeste vis, noget som vi fik at høre flere gange i løbet af aftenen, i det at digtet blev genoplæst hver gang et af de forsinkede medlemmer nåede frem.

Digtet kan læses i klubbens poesibog her.

Udvælgelse af digter til næste klubaften.

Igen tyede vi til Dice of Death, da næste digter skulle findes, og det blev selvfølgelig igen Jester der vandt – vi glæder os allerede.

Oprette festudvalg til kommende sommerbegivenhed

Viper havde meldt sig frivilligt til festudvalget og Stinger meldte sig også hurtigt. De to planlægger en sommerbegivenhed og kommer med et oplæg senest ultimo maj.

Gruppe- og profilfoto (Ved Jester)

Jester har et ønske om, at vi for at højne vores profil mod omverdenen, får taget gruppefoto og profilfotos til hjemmesiden. Han foreslår at det kan klares ifm. Sommerarrangementet.

Dette blev enstemmigt vedtaget

Relikvier og helligheder (Ved Jester)

Jester fremlagde et forslag om at indfører klub relikvier og helligheder med tilhørende ritualer. Dette besluttes derfor at vi fremover i forlængelse af etableringen den nye regel også etablere et nyt relikvie eller et ritual til relikvierne.

Relevante forslag til dagsordener (Ved Jester)

Jester ønskede, for at belønne engagement i klubben, at der sker en tildeling af point for at komme med et relevant forslag til dagsordenen ved vores møder, der foreslås 50 point.

Dette blev enstemmigt vedtaget

Skabelon for ”privat” arrangeret pointgivende events i klubben regi (Ved Jester)

Jester ønskede at drøfte rammerne for hvad der kan klassificeres som et pointgivende ekstra arrangement. Dette for at italesætte at men ikke bare kan købe en kasse øl og så ringer til medlemmerne og så tro man skal have 800 point. Der skal lidt mere planlægning og lidt mere indhold til 😉
Stinger foreslog at de deltagende medlemmer (min. 60%) skal stemme om, hvorvidt arrangementet kan udløse 800 point.

Dette blev enstemmigt vedtaget

Eventuelt
  • Der indføres en hyldest til medlemmer der er MIA, efter afspilningen af ”Top Gun Anthem”. Der hilses på de savnede medlemmer og skåles i Root Beer.
  • Ændring i forhold til muligheden for at optjene point for Corporal-klassen. For at forlænge ‘holdbarheden’ af Corporal-klassen, kan der først optjenes udmærkelser fra Sergeant Class. Der indføres en ekstra rang ‘Specialist’ mellem Private First Class og Corporal. De 1500 point der kan optjenes i Corporal-class fordeles ligeligt mellem de 4 rang.
  • Stinger udleverede en lille gave til de tilstedeværende. Der er også en gave til dem der var MIA. Der tildeles 200 point for Stingers gavmildhed.
Værtsofficeren fortæller om aftenens menu og valg af film, øl og snack

Stinger havde forberedt en Power Point præsentation om aftenen tema som var: Slaget om Stalingrad.

Ølsmagning

Stinger havde været hele Europa rundt, og kom hjem med ikke mindre end 4 øl:

Perlenbacher Premium Pils

Første indslag var tyske Perlenbacher Pils.

Edelweiss Wheat

Turen fortsatte over alperne til aftenens anden øl, den Østrigske Edelweiss Weissbier

Om klubben synes om alpe øl, kan du læse her.

Baltika 5 Golden

På den anden side af fronten finder vi den russiske øl Baltika 5 Golden.

Baltika 9 Strong

Ligesom de Sovjetiske soldater i slaget om Stalingrad, stod en ny øl klar når den første var faldet.

Om klubben synes om den stærke russer, kan du læse her.

Maden

Også i maden var fronten trukket skarpt op. Stinger serverede både en tysk og en russisk ret:

Den tyske var Nürnbergerwurst mit Saurkraut und Brezel, og på den anden side af fronten stod en rød hær af russiske pirogger.

Om klubben kunne lide maden ser du her.

Første film gav næsten sig selv: Stalingrad fra 1993

I skildringen af dette menneskeskabte helvede følger vi fire tyske soldaterkammerater og deres stærke sammenhold i et så voldsomt og fortvivlet inferno, at de er drænede for al menneskelighed, og den eneste vej til friheden er døden.

Anden film denne aften var ’Enemy at the gates’ fra 2001.

I denne film får vi historien set med russiske øjne. Vi følger snigskytten Vassili Zaitsev og hans bedrifter, som bliver udødeliggjorte takket være propaganda produceret af Vassilis bedste ven, den politisk officer Danilov. For at stoppe Vassili sender tyskerne deres bedste snigskytte, major Konig og mens byen står i flammer, begynder Vassili og Konig et dødbringende spil katten efter musen i en privat krig for mod, ære og land.

Vores anmeldelser af Enemy at the Gates kan du læse her.

Afslutning

En fantastisk aften var slut og klubben medlemmer takkede af og gik hvert til sit.

1 Comment
  • by Jester Posted 18. juni 2021 14:27

    Jeg er vild med dine tema’er Stinger, du er sådan en velovervejet personlighed med præcis den rette mængde snusfornuft og et fantastisk forhold til RootBeer. Jeg kan godt forstå jeg har accepteret dig på min venneliste. Nå, men lækkert ‘sammenhold’ hvor dine ide om at skildre krigen om Stalingrad fra begge sider fungerede rigtig godt.Generelt set syntes jeg at vores (frivillige) tema koncept giver lidt ekstra godt til en i forvejen fantastisk klub. Til gengæld tænker jeg at det snart er på tide at en anden slår sig til at være ny digt-forfatter, ellers kan jeg lige så godt bare udgive det som min egen digtsamling.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben