Klubaften 20. marts 2020

YES!! Endelig klubaften igen! Dagens klubaften skulle foregår i Stingers Bunker 01, og da Jester var ankommet gik klubaftenen så småt igang, da Merlin havde meldt at han blev forsinket. Stinger hvade til dagen meldt sig til at tage på ordens- og værtsofficer tjansen og han bød kort velkommen hvorefter vi rejste os og udviste respekt for ”Top Gun Anthem”, der efterfølgende blev skyllet ned med den første root beer. Hertil blev serveret en lille snack, i form af ‘The Elvis sandwich’, en sandwich med peanutbutter, banan, syltetøj og bacon.

Det formelle møde

Kammerofficer Jester fik som den første ordet, og gav herefter, som sædvanligt, en kort redegørelse for kassebeholdningen. Han kunne berette, at der ved starten af dagens møde var kr. 1416,90 i kassen. Jester fortalte, at han til i dag har haft et udlæg på 300,- i forbindelse med dagens pkt. 11. Merlin har stadig et udestående, han afbetalte dog kr. 350,- da han kom. Desuden indbetalte aftenens prøvemedlem prøvegebyret på kr. 100,- straks efter ankomst.

Herefter overtog fortjeneste- og disciplinærofficer Stinger. Stinger berettede at Jester + Stinger efter i aften hver modtager 50 point for igen at have doneret root beer. Stinger har overholdt madbudget (har handlet for 484,-) og modtager også derfor 50 point. Merlin besluttede at bøden for manglende betaling af kontingent trækkes af hans point. Jester og Stinger  har med dagens deltagelse, igen deltaget i 4 klubaftner i træk og modtager derfor både en udmærkelse og 50 point da der er tale om en gentagelse.

Merlin havde medbragt kasser, og modtager derfor 200 point.

Jester og Stinger fremviste både dog-tags og netundertrøje, og slipper derfor for straf. Merlin fremviste dog kun netundertrøje, og straffes derfor med -25 point for manglende dog-tags.

Ny regel

Dagens nye regel blev er naturligvis superhemmelig og kun for klubben medlemmer, men det bliver spændende om alle har husket reglen ved næste klubarrangement.

Reglen blev enstemmigt vedtaget.

Næste møde

Efter en kort kalender-rodeo, besluttede vi at næste klubaften finder sted fredag d. 7. august 2020 kl. 17:00. Stinger tager både ordensofficers- og notarius-tjansen og Jester værtsofficer. De nærmere omstændigheder aftales i forrummet.

HUSK: Seneste tilkendegivelse for deltagelse i klubaftenen (uanset om man kan eller ej) er d. 31. juli 2020! Hvis man ikke giver svar inden deadline, straffes man med -25 points.

Udtrækning af tema og planlægning af dato for næste klubsammenkost, samt udfyldelse af nye forslag til ammunitions-kassen.

Der blev som sædvanligt trukket 3 valgmuligheder op af ammunitionskassen og de fleste stemmer faldt denne gang på en brætspilsaften – formentlig spiller vi Axis & Allies igen. Datoen bliver d. 8. maj 2020 kl. 14:00. Den videre planlægning foregår i forrummet.

Udnævnelse af årets udflugtsansvarlige/arbejdsgruppe samt fastsættelse af dato for årets udflugt.

Jester og Stinger er valgt. Dato og øvrig information meldes ud på forum.

Beslutning af vilkår for eventuel genindtrædelse i klubben.

På baggrund af at Stinger, i en mørk skov, er blevet antastet af det tidligere medlem Goose, der gav udtryk om at gerne ville med i klubben igen, ønskede Stinger en dialog om hvilke vilkår man kan genindtræde i klubben på, hvis men i en periode har været udmeldt.

Det besluttes at man kan beholde, sine udmærkelser og rang, men eventuel gammel gæld skal betales.

Opfølgning på hængepartier fra det seneste års klubaftner @Stinger

For at sikre klubbens konstante udvikling og at ingen beslutninger lander mellem to stole, forslår Stinger at der laves en årlig opfølgning på det seneste års hængepartier.

I den forbindelse havde Stinger været i de gamle referater og havde fundet nogle tinge der pt. manglede opfølgning på:

Merchendise

Der er pt. ikke planer om at lave yderligere merchendise. Fremadrettet tager vi det fra gang til gang.

Egenproduktion af Root Beer

Senest ultimo maj har vi fundet en dato for arrangementet.

Produktion af eget brætspil

Er sat på pause indtil videre.

Merlins kasse

Da Merlin havde kasserne med til dagens møde, streges dette punkt.

Slat-arrangement

Der er potentiale for 2 slat-arrangementer. Et til udryddelse af klubbens efterhånden mange rester fra tidligere klubaftner. Herudover et til nogle whiskyslatter, som Stinger har brug for hjælp til at få udryddet – vi smider nogle dage op i forummet.

Mulighed for nyt fast klublokale på Glasværket.

Jester fortalte at han skal flytte sit til nye lokaler på Glasværket, og åbnede op for muligheden om at vi kan rykke klubrummet til hans nye værksted. Det betyder selvfølgelig at vi får en fast udgift, men vi kigger på det når Jester er flyttet ind.

Jesters hemmelige punkt

Jester lykønskede Stinger med hans avancement til Major, og overrakte ham den tilhørende gave og bevis for det nye rang. Stinger blev naturligvis meget beæret.

Eventuelt

Der var ingen punkter under eventuelt, så Stinger takkede for et godt møde, og vi åbnede endnu en root beer og ventede på civilistens ankomst.

Da dagens prøvemedlem ankom, gav han en kort introduktion af sig selv og hans bevæggrunde for at søge optagelse i klubben. Og forsikrede om at han på ingen måde er en russisk spion! Herefter introducerede rekrutteringsofficer Jester kort klubben og den mange regler og love.

Så var det blevet tid til at værtsofficer Stinger kunne præsentere aftenens øvrige program.

Ølsmagning

Stinger havde ikke kunnet styre sit indkøb til smagning, og havde indkøbt hele fire(!) forskellige øl.

Corona Extra

Den første øl var (inspireret af tiderne) en Corona Ekstra, fra det mexicanske bryggeri Cervecería Modelo . Den danske importør skriver om øllen:

Det gyldne øl er livligt og skænker en perlende kridhvid skumkrone. Duften er mild med diskrete noter af strå og helt lys malt. Fylden er læskende og smagen er frisk uden bitterhed.

Corona Extra er oplagt som tørstslukker til stærkt krydrede gryderetter f.eks. Chili con carne eller til retter serveret med guacamole og stærk salsa f.eks. tacos og burritos.

Om klubben er til mexicanske øl kan du ser her.

Miller Genuine Draft

For aftenens anden øl, krydsende vi grænsen til USA (sig det ikke til Trump) og besøgte det amerikanske bryggeri Miller Brewing Company. Hjemmesiden bevco.dk beskriver  øllen således:

Miller Genuine Draft er en amerikansk øl, som er kendt for sin glatte og forfriskende smag. Øllen er koldfiltreret 4 gange, og den unikke produktions proces medvirker til at øllet ikke er varme pasteuriseret, som giver øllen en fadølsagtige smag på flaske.

Om klubben er pjattet med amerikansk øl, kan du læse her.

Leffe Brune

Den tredje øl var fra Belgiske Leffe. Hjemmesiden Trappist.dk beskriver selv øllen således:

Leffe Brune er en af de mest kendte belgiske øl – og for mange bliver det et langvarigt kærlighedsforhold, der opstår. Der er tale om en autentisk klosterøl og kan spores tilbage til 1240. Aromaen er fyldt med noter af rosiner, kaffe og måske lidt chokolade. Farven er mørkebrun, nærmest kastanjeagtig, og den har et kraftigt flødeagtigt skum. Smagen følger fint i tråd med aromaen. Den er overraskende behagelig sød med antydninger af kaffe og chokolade. Eftersmagen er særdeles behagelig og holder længe.

Klubbens holdning til øllen, kan du læse her.

Jacobsen Raw Cacao Ale

Den fjerde øl var fra hjemlige himmelstrøg, nemlig Carlsbergs husbryggeri Jacobsen. Bryggeriet beskriver selv øllen således:

Jacobsen Raw Cacao Ale er en kastanjefarvet, fyldig vinterbryg, der med sin robuste maltskrå og tilsætning af kakaonibs, byder på en aroma af chokolade og karamel. Vi har sammen med den anerkendte danske chocolatier Peter Beier, brygget en mørk ale på hele fire malte, som passer perfekt til vinterkulden. Den særlige teknik med tilsætningen af kakaonibs bidrager til den lette genkendelige duft af chokolade, som opstår, når øllet hældes i glasset.

Raw Cacao Ale er en kastanjefarvet mørk ale, som får en smuk beige skumkrone, når den hældes i glasset. Øllen inviterer inden for i et univers af vinterlige fornemmelser med fremtrædende smage og dufte. Den rige aroma af chokolade og karamel kommer dels fra maltene og dels fra de tilsatte kakaonibs. Raw Cacao Ale har en delikat, cremet smag med en fyldig sødme som efterfølges af en diskret efterbitterhed. Med sine 7,5 % er øllen et eminent valg til at varme sig på i vintermånederne.

Hvad klubbens mente om denne øl, kan du læse her.

Maden

Stinger diskede op med retten ‘The poor mans Wellington’, som består af rå mængder ost der svøbes først i oksefars, så enorme mængder bacon, herefter endnu mere ost og til sidst sluttes af med et lag butterdej. Hertil blev serveret curly fries. Mmmmmm.

Aftenens film var et par ældre klassikkere, den første var Battle of Britain fra 1969.

Det er 1940, og Hitler planlægger at bombe England. Det eneste der står mellem Storbritanniens frihed og Hitlers planer er Royal Air Force’s dedikerede piloter, der igen og igen tog kampen op, trods overvældende odds mod sig.

Om Battle of Britain faldt i klubbens smag, kan du læse her.

Aftenens anden klassiker var ’The Guns of Navarone’ der er fra 1961.

To store tyske kanoner kontrollerer havene omkring den græske ø Navarone, hvilket umuliggør evakuering af truede britiske tropper på en nærliggende ø. Luftangreb er nytteløst, så et hold på seks allierede og græske soldater sættes i land for at mødes med partisaner for at prøve at sprænge kanonerne.

Vores anmeldelser af The Guns of Navarone kan du læse her.

Afslutning

Endnu en klubaften er veloverstået…. hvor er der bare lang tid til 7. august!!!

3 Comments
 • by Jester Posted 4. april 2020 10:06

  Meget flot og veludført dagbog for vores klubaften,cigen må jeg rose dig for dit engagement og dit kølige overblik med alle dine kasketter på .. ??

 • by Anders Posted 5. april 2020 9:37

  Helt enig med Jester – veludført dagbog, som sætter standarten for fremtidige notarius publicus til kommende arrangementer!!

  Og god mad ??

 • by Stinger Posted 6. april 2020 21:37

  Nååårhh… hvor er I søde 😛 ??

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben