Kirin Ichiban

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (2 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Kirin Brewery company

Land:

Japan

Øl type:

Lys Lager

Alk. %-vol.:

5

Kort om / Diverse:

Denne beskrivende tekst er lånt af premiumbeer.dk:

En lys, gylden og filtreret pilsner fra Japan. Duften er let og mild, og det er malten, der spiller hovedrollen. Smagen er let og elegant, og igen er det malten, der dominerer. Malten giver en fin sødme og nuancer af brød, kiks og nødder. I eftersmagen får sødmen selskab af en fin humlebitterhed, der skaber en flot balance.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 8. feb. 2019

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
3 Comments
  • Trackback: Klubaften 8. feb. 2019 – Top Gun Klubben
  • by T-Hawk Posted 16. marts 2019 12:25

    Kirin Ichiban fremstår som en rolig, klar, strågul lager med luftigt, hvidt skum. Skummet man dog skal være relativt hurtig for at nå at opleve. Duften svag med noter af malt, og smagen er svagt bitter af humle. Eftersmagen er MEGET kort, og igen i det svagt bitre hjørne. Ikke en øl der efterlader en med fornemmelsens af store fylde i munden, men helt sikkert en god kølende tørstslukker på en varm dag. I forhold til mine forventninger, holder øllen et acceptabelt niveau og jeg har givet den 2 logoer.

  • by Jester Posted 31. august 2022 11:20

    Helt ærligt … Det spilder min tid med alle de lyse øl, I kan llige så godt læse min anmeldelse af Saigon, så får I en der passer til denne også. Men regionsmæssigt og typemæssigt, så er vi jo også det samme sted. Jeg vil gerne give den 1, men som det den nu er, så er den ok og burde måske have 3, så jeg slår en streg i skummet og giver den et 2 tal.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben