Journey’s End

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at filmen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Titel:

Journey’s End

Ca. Spilletid:

1 timer 48 minutter

Land:

Storbritannien

Instruktør:

Saul Dibb

Umiddelbare hovedroller:

Paul Bettany, Sam Claflin og Tom Sturridge

Kort om / Diverse:

I skyttegravene ved frontlinjen i det nordlige Frankrig, afventer C-kompagni en umiddelbart forestående tysk offensiv, der kommer i deres retning. Mens mændene forsøger at få tiden til at gå og holde humøret oppe, drukner deres krigstrætte leder Kaptajn Stanhope sin frygt i whisky. Da Officer Raleigh ankommer frisk fra rekrutskolen, er han ivrig efter at opleve kampens spænding under familievennen Stanhopes kommando. Men da Raleigh indser, hvad hans tidligere ven er blevet reduceret til, får han hurtigt armene ned igen. Som dagene går, føler mændene sig mere og mere fanget, anspændtheden vokser og det uundgåelige angreb kommer hele tiden nærmere.

Denne film blev set i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 9. december 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
1 Comment
  • by Jester Posted 9. december 2022 23:45

    Jeg har givet et 2 tal. Og så har jeg sagt alt hvad der er at sige om den film … Så lad mig uddybe : den er røvkedelig … Men hvorfor så 2 og ikke 1? Jov, det er fordi skuespillet er godt, det er nogle dygtige skuespillere og det skal krediteres … Men som en krigfilm, eller nårh ja en thriller, men en thriller/krigsfilm, så sker der simpelthen for lidt og man føler sig snydt for en masse eksplosive scener der kunne have været sket, når de nu havde lavet hele opsætningen til det alligevel.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben