Jarhead

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at filmen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Titel:

Jarhead

Ca. Spilletid:

2 timer 5 minutter

Land:

Amerikansk

Instruktør:

Sam Mendes

Umiddelbare hovedroller:

Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Chris Cooper, Jamie Foxx

Kort om / Diverse:

Anthony “Swoff” Swofford bliver hvervet til marinesoldaterne i slutningen af ​​1980’erne. Han mistrives under boot campen, men gennemføre træningen som snigskytte og bliver parret med den normalt pålidelige Troy. Golfkrigen bryder ud, og hans enhed udsendes til Saudi-Arabien i Operation Desert Shield. Efter 175 dages kedsomhed, adrenalin, varme, bekymring for, at hans kæreste skulle finde en anden, næste blive sindssyg og dræbe en kammerat, degradering, rengøring af latrin, defekte gasmasker og ørkenfodbold, begynder Desert Storm. På mindre end fem dage er det overstået, men ikke før Swoff ser brændte kroppe, flammende oliefelter, en olie-gennemblødt hest og måske får en chance for at dræbe.

Denne film blev set i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 4. december 2020

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
  • by Dan Diemer Posted 10. december 2020 16:05

    Tænker på den som en krigsfilm uden krigen 😉 gav den tre TGK logoer 🎥🎥🎥

  • by Jester Posted 11. december 2020 16:10

    Vi er snydt et par gange i klubben, vi har nogle slogans hvor et er “ingen krig, uden krudt”, og selvom der dog var krudt med i filmen, så kunne man godt føle sig snydt igen. Der var ingen kampscener, og den eneste skudte soldat, mener jeg, var under træningen … En anelse øv.. Alligevel har jeg givet den et tretal, fordi den på trods af manglende krig af en krigsfilm at være, viser hvor absurd det politiske spil omkring krigsførelse i virkelighed er, og hvor meningsløst det kan virke at sende soldater rundt som spillebrikker, uden noget som helst formål andet at kunne give en eller anden general en ekstra stjerne på skuldrene, eller en politiker et nøk op i meningsmålingerne.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben