Jack & Beer

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Thisted Bryghus

Land:

Danmark

Øl type:

American strong ale

Alk. %-vol.:

8,0

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bryggeriets egen udtalelse om denne øl:

Denne luksus stenøl er langtidslagret med egestave og masser af karamelliserede lavasten. I forbindelse med tapningen er der tilsat ægte amerikansk bourbon whisky. Om du er til whisky eller ej – den sødlige maltsmag harmonerer virkelig smukt med whiskyens egetræ og den brændte karamel fra lavastenene. Derfor er Jack & Beer en rigtig ”pleaser”, der varmer dejligt om vinteren eller sætter gang i festen om sommeren.

Anbefalet serveringstemperatur 8-12˚C.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 23. aug. 2019

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
  • by Stinger Posted 12. september 2019 22:05

    Jack & beer var ved første øjekast en øl jeg så frem til, men på en eller anden måde forblev mine forventninger uforløste.

    Øllet var klar gylden og rolig, med et tæt flødefarvet skum med god holdbarhed. Duften var sødlig og maltet, med ellers uden spor af den tilsatte Jack Daniels Bourbon.
    Smagen var ligesom duften, sød og mild, og med toner af malten – men også her glimrer whiskyen i sit fravær – ærgerligt. En god mild eftersmag.

    Øllen er egentlig en ganske udemærket øl, der i sig selv nok havde fået 3 af 5 logoer, men når man prøver at sælge mig en øl med whiskey, så forventer jeg også som minimum at kunne smage det. Det virker mest som om whiskeyen mest er et reklamegimick. Det har trukket min karakter ned på 2 af 5 logoer.

  • Pingback: Homepage
Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben