Inglourious Basterds

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at filmen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Titel:

Inglourious Basterds

Ca. Spilletid:

2 timer 33 minutter

Land:

USA

Instruktør:

Quentin Tarantino

Umiddelbare hovedroller:

Brad Pitt, Diane Kruger, Eli Roth, Michael Fassbender, Christoph Waltz

Kort om / Diverse:

Nazisterne slagtede Shosannas familie. Nu står hun i centrum for en storstilet hævnaktion. Takket være en glamourøs filmstjerne, der har bånd til modstandsbevægelsen, er premieren på tyskernes seneste nationalromantiske bjergfilm henlagt til Shosannas biograf i Paris. På gæstelisten står såvel Hitler som hendes banemand, den belevne major Landa, samt en jødisk bataljon af barske skalpejægere, Inglourious Basterds.

Denne film blev set i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 2. nov. 2018

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
 • Trackback: Klubaften 2. nov. 2018 – Top Gun Klubben
 • by Stinger Posted 25. august 2019 21:47

  Inglourios Bastards er en klassisk Tarantino film, over teamet hævn. Christoph Waltz åbner ballet i en scene fyldt med subtil spænding. Waltz formår at samle alle de nazistiske filmskurke vi har elsket og hadet i en herlig karakter, Major Hans Landa – en kultiveret, sofistikeret og sadistisk mand, der kan gøre et glas mælk til en trussel – og Waltz spiller rollen til perfektion!

  Brad Pitt spiller Lt. Aldo Reine, leder af “The Basterds”, et hold jødiske nazijægere. Han spiller rollen perfekt, og selv hans MEGET tykke, nærmest komiske, accent fungerer rigtig godt. Bastarderne rejser rundt i det besatte Frankrig og dræber nazister – og det er de gode til!

  I bedste Tarantino stil, er filmen delt op i små sidehistorier – og den 3. historie der fortælles, er om den unge jøde Shosanna (Mélanie Laurent) der, efter at have været vidne til sin families brutale nedslagtning er undsluppet Hans Landa i filmens begyndelse, har slået sig ned i Paris under falsk identitet som biografejeren Emmanuelle. Det er i biografen de 3 historien bliver bundet sammen.

  The Basterds har fået nys om at nazi-toppen inkl. Hitler vil overvære den nyeste propagandafilm i Shosannas biograf, og planlægger at udslette dem. Hans Landas dagsorden er naturligvis en helt anden. Detaljerne vil jeg ikke afslører 😉

  2. verdenskrig er en af de mest tragiske begivenheder i historien, men Tarantino formår med masser af sort humor at gøre det sjovt. Filmen er på samme tid underholdende, chokerende, dramatisk, spændende og sjov – og fyldt med gode skuespils præstationer.

  Jeg har givet filmen 5 af 5 logoer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben