Hvad er den ultimativt bedste krigsfilm (Landkrig) ?
Hvad er den ultimativt bedste krigsfilm (Landkrig) ?

Her forsøger vi at finde folkets stemme på hvad der er den bedste krigsfilm, med kampscener fortrinsvis foretaget fra landjorden, altså Landkrig. Det betyder at film med fly, skib osv, kommer under andre afstemninger. Denne afstemning er baseret på kamp på landjorden, såsom fodsoldater, kampvogne og andre køretøjer. Og husk nu “Ingen Krig, Uden Krudt”, det betyder at de oldtidshistoriske film også får deres egen afstemning. Altså spørgsmålet er kort og godt, hvad er den bedste regulære krigsfilm ?

BEMÆRK og HUSK : du kan godt stemme på flere, hvis du har flere favoritter.
Og endnu vigtigere, du har her muligheden for selv at skrive titlen på din(e) favorit krigsfilm ind således at alle krigsfilm kan komme med på afstemningen. Du skal derfor være sikker på at læse listen godt igennem for at være helt sikker på at din film ikke er der, og husk at den både kan være skrevet med den originale titel og med den danske oversættelse af titlen. Sker det at du kommer til at skrive en film som allerede er på listen, så få filmen ikke det rigtige antal stemmer for nogen vil lægge mærke til og klikke på den ene og nogen vil på den anden. Så for filmens skyld, LÆS NU LISTEN GODT IGENNEM FØR DU TILFØJER!!! og tilføjer du, så husk at skrive filmen på den rigtige stemmeliste og også at skrive filmens udgivelsesår i parentes bag titlen som der er på alle de andre.

Mega god fornøjelse med deltagelsen i at finde frem til den bedste krigsfilm nogensinde, med kampscener fortrinsvis foretaget fra landjorden.

Hvad er den ultimativt bedste krigsfilm med kampscener fortrinsvis på landjorden ?
  • Tilføj valgmulighed
1 Comment
  • by Dan Posted 8. september 2019 7:21

    Courage Under Fire (1996)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben