Hazy Little Thing

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (3 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Sierra Nevada

Land:

USA

Øl type:

IPA

Alk. %-vol.:

6,7

Kort om / Diverse:

Det er en hazy lille sag, sløret, frugtig og ubehandlet.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På jubilæum den 5. aug. 2022.

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
3 Comments
 • by Jester Posted 6. august 2022 20:07

  Det er utvivlsomt en sløret lille sag, som jeg i øvrigt har givet 3. Jeg har aldrig været til IPA, og bliver det nok heller aldrig, men alligevel har jeg på det sidste smagt et par stykker som jeg kan kategorisere i “okay”. Den er jo ikke bragende god, i kraft af at det er en IPA, men af en IPA at være, så er den ganske udemærket. Den står uklar og rolig, med hvidt skum der står flot og holder længe. Duften er abrikos og rabarbergrød, og smagen er sød. Jeg finder en anelse smag af noget harsk, især i eftersmagen, måske er det bittert, men alligevel, min tunge siger harsk. Ok, kan godt drikkes igen hvis jeg bliver budt.

 • by Stinger Posted 26. august 2022 22:31

  Den lever fint op til sit navn, da den står aldeles uklar/sløret i glasset. Den er rolig, og med en flot luftigt, hvidt skum med god holdbarhed.
  Den har IPA’ens tydelige humle noter i duften, og her spores citrus og frugt – måske rabarber?
  I smagen får man lige et hurtigt skud sødme, der hurtigt bliver afløst af bitterhed, som bliver hængende i eftersmagen – hvor man egentligt får den største smagsoplevelse. Fylden er medium, og den virker en smule snerpende.
  En af de få IPA’er jeg godt ville kunne drikke en anden gang, og det fortjener 3 logoer.

 • by Viper Posted 18. september 2022 21:11

  Denne IPA har sin oprindelse fra ørkenlandskabet i Sierra Nevada, hvor den med sin overgærede stil fremhæver noter af citrus, blomster og frugt herunder rabarber i aromaen. Øllet er lysgyldent, uklart og roligt, og skummet er tæt hvidt med en lang holdbarhed.
  Smagen er indledningsvist sød og går over i en bitter eftersmag. Den har et mellem fylde og en let snerpende fornemmelse, hvilket kan tillægges den bitre eftersmag.
  jeg har givet øllen 3 TGK logoer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben