Guld Tuborg

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Tuborg

Land:

Danmark

Øl type:

Stærk pilsner

Alk. %-vol.:

5,6

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bryggeriets egen udtalelse om denne øl:

Smukt klædt i guld har Den gyldne Dame charmeret hele verden de sidste 120 år. Skabt til eksport, indtil danskerne krævede at få del i den også. Og ikke så sært. Guld Tuborg er en fremragende øl, kompleks og raffineret som alle dejlige damer. Nok er den stærk, med både til gården og til gaden, men alligevel også til pæn brug. Den Gyldne dame er fuld af modsætninger, har et hjerte af guld, en tatovering af et anker, og er dansk når det er bedst. Med en Guld Tuborg i hånden, har man noget i ærmet.

Duften er indtagende med anelser af frugt og en smule fennikel. Har en elegant smag med god balance mellem tør fylde og livlighed.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

Til nytårstaffel den 15. januar 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
 • by Jester Posted 25. januar 2022 11:48

  Af helt uforklarlige årsager giver den gyldne dame anledning til lidt julehumør, muligvis er det fordi den er en anelse stærkere end normale pils, lige som juleøl. Hun er rigtig farlig fordi hun er så nem at drikke, så man sagtens komme til at tage én eller syv for meget. Hun er bitter-krydret i smagen, men meget mild, og med mest smag til sidst i synket. Jeg dufter naturligvis citrus, men også blomme og lidt blomster. En anelse malt aroma kan også fanges i noterne. Jeg har givet hende 3 point.

 • by Stinger Posted 17. august 2022 20:06

  En vaske ægte klassiker fra den gang mor var dreng – og serveret i dåse fra før øletiketterne skulle være feministiske 😦
  Der var ikke de store overraskelser i udseendet – alt var som forventet – klart øl med små perler og et fint tæt og holdbart hvidt skum.

  I næsen var den meget mild, men der sporedes dog noter af citrus, blomster og kron. Smagen var også i de milde ende, primært med en let bitterhed dog med en let krydret eftersmag.

  Alt i alt er den bare lidt mere guf end en almindelig Tuborg, uden den på nogen måde springer skalaen – jeg har givet den 3 logoer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben