Gamer aften 15. dec. 2018
Af tilmeldte medlemmer var T-Hawk og Rebel

Vi mødtes kl. 11:00 i Føtex for at indkøbe den nødvendige forplejning til dagens/aftenens forløb. Derefter tog vi til T-Hawk for at opsætte vores BSO.

Vores første plan var at spille den gamle klassiker Hidden & Dangerous II, men af ukendte årsager kunne vi ikke få multiplayerdelen op at køre selvom vi både var ihærdige og kreative i vores påfund. Det tog os godt 2 timer og adskillige Root Beer at nå til den konklusion at vi nok hellere måtte spille noget andet hvis vi gerne ville nå at spille bare en lille smule.

Vi kastede os over Fog of War, som i øvrigt endnu er i testfase og heller ikke gav den store mulighed for multiplayer. Så det kastede vi os hurtigt ud af igen.

Til gengæld endte vi på Arma II som herfra måtte konstateres til at være aftenens spil. Vi sad ved tasterne med Arma II fra kl. ca. 16 og til ca. 00.30 hvor Rebel besluttede sig for at oprykke BSO’en og drage til eget hovedkvarter.

Alt i alt endte det som en vellykket aften, og Arma II nok er et spil vi tager fat i en anden gang. Måske vil T-Hawk skrive en anmeldelse af spillet?

Aftenens samlet forplejning bestod af 2 pizzaer, 4 poser chips, 6 Root Beer,  4 Mountain Dew og 4 Dr. Pepper.

 

Jeg er klar igen …
Rebel

1 Comment
  • by Jester Posted 3. januar 2023 12:55

    Det var dengang der kun var to medlemmer i klubben .. Ak det var småt .. godt men småt .. Nu er vi jo vokset til 5, og stadig lige ustyrlige … Vi smitter sikkert af på hinanden .. Hvad skulle vi mon finde på at game hvis det havde været i dag, har Hollywood overhovedet steam på sin maskine, ellers må han sidde og kigge på, med længselsfulde og kærlige øjne …

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben