Fuglsang Early Bird

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (3 votes, average: 2,67 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Fuglsang

Land:

Danmark

Øl type:

American Pale Ale

Alk. %-vol.:

5,5

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bryggeriets egen udtalelse om denne øl:

Den mørk ravgyldne Early Bird er en gedigen frokostøl, der spiller fint sammen med groft rugbrød, pølser og sild. Men den smager også godt uden tilbehør – faktisk så godt, at den har høstet megen ros fra både professionelle og private ølkendere.

For at skabe den afrundede smag, har brygmesteren fremskaffet amerikansk Cascade og Simcoe humle, som giver en afbalanceret bitterhed og et strejf af appelsin, mandarin og citron. Early Bird er et amerikansk udtryk for en, der står tidligt op og får mere glæde af dagen. Og vores forårsbryg hører med til at starte den lyse årstid i Sønderjylland.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På den officielle sommerudflugt den 11. sep. 2020

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
3 Comments
 • by Viper Posted 28. september 2020 10:22

  Early Bird fra Fuglsang bryggeri er en American Pale Ale, som med sin kobberrøde farve samt klare og rolige fremtoning , når den er skænket, fremstår indbydende.
  Skummet er farvemæssigt i kategorien “café au lait”, hvortil holdbarheden er lang, og der er antræk til blonder heri.
  Der er klare humlearomaer af citrus og frugt, samt en anelse maltaroma i form af karamel.
  Smagen og eftersmagen er bitre, og fylden er medium og en anelse snerpende.

  Early Bird er en jævn pale ale, som i min optik fortjener 3 TGK logoer.

 • by Stinger Posted 19. januar 2021 14:04

  Early Bird er Fuglsangs bud på en American Pale Ale. Øllen har en flot kobberrøde farve, og står helt klar og rolig i glasset.
  Skummet er cremet i konsistensen og har en fin cafë au lait farve. Det har en god lang holdbarhed og efterlader nogle fine blonder i glasset.
  Duften har klare noter af citrus og frugt – der giver et friskt udtryk.
  Smagen er til den bitre side, og eftersmagen ligeså – meget typisk for pale ale. Fylden er medium og den virker en smule snerpende i munden.

  Pale Ale (uanset om det er American eller Indian) er langtfra min favorit øltype, men denne var dog ikke den værste jeg har smagt. Jeg vakler mellem 2 og 3 TGK-logeer, men ender på 3.

 • by Jester Posted 29. oktober 2021 15:47

  De andre har allerede fortalt om alle der detaljer om farve og klarhed og så videre, så det gider jeg ikke bruge tid på. Faktisk ville jeg ikke bruge særlig meget tid på den i det hele taget, jeg endte med at give den 2, og nå ja så gav jeg den 3, men endte igen på 2, da den alligevel heller ikke gav udtryk for at ville bruge så meget krudt på mig. Det er jo en pale ale, og dem er der heldigvis andre derude som godt kan lide, så lad endelig dem om det. Det var i og for sig ikke noget i vejen med den, et 2 tal fra mig er meget fint når vi taler om øl der hedder noget med pale. Men den manglede bare et eller andet, jeg ville gerne have at den skulle nulre mig lidt i svælget, eller sprænge mine næsebor eller bare et eller andet, men den gav mig en følelse af mangelfuld eller “ikke færdiggjort” som jeg ikke kunne ignorere, så det må blive en anden god gang. Men jeg er altid åben for at prøve igen senere i livet, når jeg er mere voksen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben