Hvor mange TGK logo’er giver du?
(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at retten fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)
Ingredienser:
- Flæskesteg
- Burgerboller (i dette tilfælde Merlins hjemmelavede)
- Salatmayonnaise
- Agurkesalt
- Rødkål
- Smør
- Mel
- Fløde
- Kulør
Opskrift:
- Flæskestegen steges, så stegen er saftig og sværen er sprød.
- Sovsen bages op, der må ikke spares på smør og fløde!
- Burgerbollerne lunes. Herefter flækkes de og smøres med rigeligt salatmayonnaise.
- Der puttes en fornuftig (læs: stor) mængde flæskesteg i bollen.
- Der toppes op med rødkål og agurkesalat inden ‘låget’ kommet på.
- Sandwichen beklædes med sovs, og der knippes en tåre inden tænderne sættes i dette mesterværk,
Kort om / Diverse:
Denne ret blev smagt i Top Gun Klubben:
På klubaftenen den 4. december 2020
5 Comments
… Hvorfor kan jeg kun give den to stjerner ?skulle have 3 ?
Hov hov 🤠
Glemte selve anmeldelsen 🙄
Flæskestegen var virkelig vellykket, sprøde sværd og dejlig saftig 🤗
Den brune sovs, var en rigtig farmor sovs, og sovsesken kunne næsten blive stående ovenpå gennem den første tredje del af Dunkirk 🤗🤠🤗
Har laget en video op af sovse glasering ag en bøfsandvis 😎
Den første prøvede jeg at tage lidt surt i 🤔 og det var ikke lige mig 🤔 men nummer to var uden og det blev ikke for vammelt 🤗😎🤗
Jeg giver den tre TGK logoer 🍽️🍽️🍽️
Jeg var lidt skeptisk til at begynde med ift. sovs på en flæskestegssandwich, men jeg må erkende at kombinationen fungerede rigtig godt.
Sandwichen er grov og rustik, og den kan tilpasses til den enkeltes behov ift. surt og snasket indhold.
Jeg er fan, og jeg giver den tre TGK logoer.
Jeg sætter den på en fire. Generelt er jeg glad for stort set alt med sovs, og mener at sovs kan bruges til alt, og her var der tale om SOVS !!! Virkelig meget fed tyk sovs, den skulle skæres med kniv og gaffel, og det er lige sagen for hr. Jester. Det satte sig så godt i mit indre at jeg måtte 45 minutter på tønden da jeg var kommet hjem , men så ved man også først rigtigt at det har været godt…
Jeg holder meget af flæskestegssandwich – og laver af princip altid nok flæskesteg til, at der er rester nok til sandwich dagen efter.
Denne udgave var bestemt ingen undtagelse. Hovedrollen er selvfølgelig stegen, og den var rigtig godt tilberedt. Mør, saftig og med lækre sprøde svær! I love it!
De sure elementer giver en god balance til den fede mayo og den brune sovs.
Apropos den brune sovs, så var denne sovs et øjeblik af overordentlig skønhed – og i RIGELIGE mængder (som det bør være). Den var dejlig tyk og gaffelvenlig.
Alt i alt en virkelig vellykket sandwich, som jeg har givet 4 TGK logoer.
Add Comment