Festbier

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (3 votes, average: 2,67 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Frankentahler Brauhaus

Land:

Tyskland

Øl type:

Märzen

Alk. %-vol.:

5,5

Kort om / Diverse:

Denne øl er brygget til Lidl, i forbindelse med deres årlige “Alpen fest”

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På Oktoberfest sammenkomsten den 10. september 2022

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
3 Comments
 • by Jester Posted 13. september 2022 15:39

  En fin 3’er fra mig. Duften mindede mig mest om et vådt viskestykke, men under det kunne jeg også finde toner af urter, blomster og lidt karamel. Den var meget mild bitter-sød i smagen, og ledte mine tanker hen på blomster, og som den eneste tror jeg, kunne jeg også dufte en anelse marcipan .. Egentlig en ret dejlig øl, eller også var det fordi den blev serveret i et ordentligt ølkrus i en ordentlig størrelse .. Det var vist den store af dem mener jeg …

 • by Viper Posted 18. september 2022 19:37

  Endnu en øl fra Frankentahler bryghus denne gang i form af den undergærede Festbier, som er kendetegnet ved at være brygget i marts (Märzen) for så at lagre hen over sommeren indtil den skal nydes i september/oktober. Den er flot kobberrød og har en flot, klar og rolig fremtoning i glasset. Skummet er hvidt og luftigt med lang holdbarhed, og aromaen har karakter af urter, blomster og noter af korn. Smagen er bitter-sød, hvor bitterheden aftager gradvist og efterlader en sød eftersmag.
  Øllet gør ikke meget væsen af sig, og har et lille fylde, der dog virker kølende. Festbier er en rigtig fin øl, som leder tankerne hen på langborde, telte og tyrolermusik.
  jeg endte på tre TGK logoer.

 • by Merlin Posted 22. september 2022 23:36

  Det blev til to TGK logger fra mig af den havde en flot kobberrød farve med en flot klar og rolig fremtoning i glasset, skummet er hvidt og var lugftigt med lang holdbarhed, den duftede ad urter og blomste og lidt af korn.
  Får smagen til at være bitter sur hvor hvor den mere går hen i at blive sur tilsidst, der var medium fylde i den og den var meget metalisk i smagen

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben