Enemy at the Gates

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at filmen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Titel:

Enemy at the Gates

Ca. Spilletid:

2 timer 11 minutter

Land:

USA

Instruktør:

Jean-Jacques Annaud

Umiddelbare hovedroller:

Jude Law, Ed Harris, Joseph Fiennes, Rachel Weisz

Kort om / Diverse:

Da nazisterne skærer en dødbringende vej gennem Rusland, gør Stalingrads borgere tapper modstand, drevet af bedrifterne af deres lokale helt, Vassili Zaitsev (Jude Law). Vassili er snigskytte-ekspert, og hans gerninger er blevet legendariske – takket være propaganda produceret af Vassilis bedste ven, en politisk officer ved navn Danilov (Joseph Fiennes). For at stoppe Vassili sender tyskerne deres bedste snigskytte, major Konig (Ed Harris), til Stalingrad. Da Vassili og Danilov begge forelsker sig i en smuk soldat (Rachel Weisz), forlader Danilov sin ven og lader Vassili konfrontere sit tyske modstykke alene. Mens byen står i flammer, begynder Vassili og Konig et dødbringende spil katten efter musen i en privat krig for mod, ære og land.

Denne film blev set i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 7. maj 2021

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
1 Comment
  • by Jester Posted 17. juni 2021 21:47

    Jeg gav den 3. Mega uretfærdigt egentlig, det er klart en 4’er, men nej, den er faldet til en 3’er hos mig. Enemy at the gates udkom i 2001 og var dengang en af mine favoritter blandt krigsfilm. Men nu, 20 år senere, så tror jeg bare at jeg har set den for mange gange, og der er alt for mange ting jeg gerne ville have skulle være anderledes .. Ham Danilov går mig rigeligt på nerverne efterhånden, han er et fjols der ødelægger det for dem alle sammen. Knægten dødede, knægten skulle ikke dø, han skulle blive til noget stort. Og den der beskidte sex scene i midten af filmen, hvad er dog det for noget lal at putte ind i en eller udemærket krigsfilm. Så på 20 år har den altså tabt en stjerne hos mig, men det er dog stadigvæk en film jeg gerne ser igen i det rigtige selskab, og så kan vi altid spise noget mad under den scene hvor de dyrker deres utugt og følelsespladder.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben