Ekskursion til U.S. Overskudslager 12. apr. 2019

Endelig kom dagen for vores aftalte ekskursion til et militært overskudslager, jeg synes at huske at de var over alt dengang jeg var knægt, men i dag er man åbenbart nød til at søge lidt dybere for at finde et der var en længere køretur værd. Dog fandt vi frem til U.S. Overskudslager i Kbh som vi tænkte at vi ville drage til for at se om de mon ikke havde et eller andet TGK-relevant som vi ikke kunne leve uden.

Datoen blev sat til fredag den 12. April 2019.

Vi skulle mødes hos T-Hawk kl 8.10 for at destruerer lidt morgenbrød i noget mavesyre. Boner som også var manden med morgenbrødet, var dog forsinket da han havde sovet over sig og skulle aflevere ungerne i skole først. Bums.

Skaden var så alligevel ikke større end at T-Hawk og jeg (Rebel) kunne klare den formelle del med det obligatoriske møde over en kop kaffe mens vi ventede på Boner.
Da vi næsten var fuldtalligt fik vi spist og sludret inden vi drog afsted.
Vi måtte desværre undvære Moneyman der var kaldt på noget arbejde.

Vi forlod T-Hawks base omkring 0945, og kørte mod storbyen. Ikke kun kørte vi i T-Hawks PMV, men manden havde også sneget en Root Beer med til turen. Fantastisk initiativ, ros for det.

Vi ankom til overskudslageret umiddelbart efter de havde åbnet, så det passede helt perfekt. Jeg vil ikke gå det store ind i detaljer i forhold til stedet, da både medlemmer i TGK og alle andre, har mulighed for at skrive deres oplevelser med stedet her på siden.

Dog er det passende at nævne at vi i hvert fald brugt over en times tid på at kigge stedet igennem, og vi fandt mange spændende emner, ikke kun at købe men også at tale om. Blandt andet fandt jeg den type gråblå uniform dengang jeg i mine mega unge dage var en lille soldat i en af flyvevåbnets stinger-eskadriller.

Da vi var færdige med at kigge og havde besluttet os for at købe, var vi alligevel endt op med både hat til T-Hawk, T-shirt til Boner, Skjorte til Rebel og den del løst i form at mærker der hyldede både bacon, våben og zombies.

Sulten havde meldt sig, og Boner kendte åbenbart et bette spisested som vi kunne invadere. Café G  var stedet, hvor vores valg af mad faldt på deres burgere. Boner og T-Hawk valgte noget Jack Daniels burger, mens Rebel valgte en burger med Trukket svin. Da stedet desværre ikke kunne diske op med Root Beer, måtte vi købt almindelig sodavand i stedet, det koster en stjerne. Nok om Café G, den kan vi/I også beskrive og anmelde dybere efter lyst og behov her på siden.

Inden vi fandt vores befordringsmiddel igen, krydsede vi lige gaden til en eller anden “brugt-forhandler” af musik og film o.l. Hvor vi hurtigt fik rodet deres Krigsfilmsafdeling igennem og købet en 20-30 film til sammen.

Vi nåede hjem til den senere eftermiddag, men tids nok til at tilbringe lidt tid i familiens tegn også. Altså den anden familie.

Jeg vil mene at det var en vellykket tur, og vi taler allerede om at foretage en lignende tur igen på et tidspunkt, blot til et andet overskudslager, hvor end det måtte være …

/Rebel

1 Comment
Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben