Brunch og brætspil 24. oktober 2021

Af diverse mere eller mindre gode grunde, var september måneds klubsammenkomst blevet udsat til i dag – og som noget helt nyt mødtes vi på en søndag! Da dagen var blevet re-planlagt, var det desværre ikke lykkes at finde en dato hvor alle kunne deltage, og Viper havde således desværre meldt afbud. Skæbnen ville dog desværre også at Merlins børn var blevet syge, og han havde derfor også måtte melde forfald 😢.

De tilbageværende medlemmer skulle have mødtes hos Stinger kl. 09:15, men Hollywood havde lidt ufordringer med at huske hvilke lokationer der bære hvilke navne, om han måtte derfor forbi både Tower 01 og Bunker 02 inde han med lidt hjælp fandt frem til Bunker 01 🤣🤣. Grundet Hollywoods forsinkelse, valgte Jester og Stinger at kaster sige over forplejningen, der i dag bestod af en brunch med alt hvad dertil hører. Da Holltwood indfandt sig, fik han hurtigt skovlet mad på tallerkenen, og vi startede dagens møde.

Dagens dagsorden var som en kortere en af slagsen med ganske få beslutningspunkter, så mødet var hurtigt overstået. Eneste overraskelse var at Goose dukkede op, lige som vi skulle til at hæve mødet.

Vi fik hurtigt bespist Goose, og efter at vi have løftet lidt af sløret for de regler der var kommet til siden Goose’s orlov startede, besluttede Goose og Hollywood at skynde sig at køre til panzermuseet for at indkøbe de nye uniformer – Jester og Stinger udfyldte vente tiden med en root beer 😉 Da ‘shopperne’ returnerede kunne vi så kaste os over dagens “hovedperson” brætspillet. Hollywood havde medbragt et nyt spil, Power – the game, som vi (bl.a. fordi vi manglede en mand til Axis & Allies) valgte at kaste os ud i. Hollywood ridsede på fornemste vis reglerne op, og vi gik i herefter i krig (😄😆😄)

Power er et strategispil, der kort fortalt handler om at erobre modspillernes flag. Man flytter sine tropper rundt ved hjælp af skrevne ordre (max 5 pr. runde) og man skal derfor både tænke angreb og forsvar ind i ganske få træk i hver runde. Jester måtte som den første kapitulere, da Hollywood satte et veludført angreb ind. Herefter gik Hollywood i kødet på Goose, der efter et par runders strategisk kispus, bukkede under for Hollywoods angreb. Til sidst stod det afgørende slag mellem Hollywood og Stinger. Stinger havde længe kunnet opruste hans hær, men da han tidligere havde tabt et par fly til Goose i et uopmærksomt øjeblik, havde Hollywood den største hær da slaget stod, og Hollywood blev derfor dagens vinder af spillet.

Da spillet var færdigt sagde de fleste medlemmer tak for en god søndag i godt selskab – dog genså Jester og Stinger lige filmen Midway inden de skiltes.

Stinger

2 Comments
  • by Hollywood Posted 26. oktober 2021 19:57

    Udmærket skriv 😁
    Vil dog lige påpeje, at jeg var meget heldig i runde 3, efter to ikke så godt udførte runder 🥴 og det bankede vejen for runde 4, der var starten på fremmarchen 🤗
    Tænk sig jeg har også lige for nylig set Midway, her da den kom på Viaplay 🤠😎🤠

  • by Jester Posted 6. august 2022 22:01

    Det er ikke første gang jeg har lidt nederlag til Hollywood … Han er en farlig spiller på alle plan… Næste gang tager jeg maden … alt maden …. med, og går direkte ind til fjernsynet og ser film, mens I andre tosser kan spille, og se om I kan banke Hollywood … For det kan I ikke, han vinder … Hollywood er demogorgon …

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben