Brætspilsaften 15. mar. 2019
Så kom dagen for vores længe ventet brætspils, samt indvielsen af et nyt medlem.

Vores kære sergent Moneyman måtte desværre undværes da han skulle tage sig af noget arbejds-relateret gøgl.

Første løjtnanterne T-Hawk og Rebel mødtes kl 15:45 til det vante officielle møde der afholdes før de fleste arrangementer i klubben.

Efter endt møde drog de ca. kl. 1600 ud for at samle det kommende nye medlem op der efter vanen tro fik bind for øjnene under ture til indvielsesstedet.

Selve indvielsen forløb som planlagt = godt, og det nye medlem steg hurtigt en grad i ordenen, hvorpå han efterfølgende kunne kalde sig Private first class.
Det nye medlem fik kaldenavnet Boner. Første forslag kom igennem som Bones, men T-Hawk (4år) mente at Boner var fantastisk mega meget sjovt, så Boner blev det. Især fordi ingen andre fremmødte medlemmer var uenige.

T-Hawk, Rebel og Boner hastede ned til det lokale pizzaria og samlede noget spiseligt op, hvorefter de skyndte sig tilbage til T-Hawks base.

Spillet der blev vedtaget at skulle berøre medlemmernes evner for resten af den aften blev Axis & Allies, Stratego var også på listen, men A&A virkede umiddelbart forvirrende nok til at det måtte være sjovest.

Af hensyn til rang og hakkeorden var det naturligvis det nye medlem Boner der skulle være Tyskland og Japan, hvor T-Hawk blev USA samt fik ansvaret for banken, og Rebel tog sig af England og Rusland.

For at afsløre resultatet med det samme så tabte Boner, naturligvis! Men det skal nævnes at han bestemt ikke gjorde det ude en god kamp. Alle var meget enige om at Boner gjorde en ihærdig indsats for at overleve angreb fra alle sider, og flere gange gjorde han stort indhug i Rebels tropper, og fik også presset T-Hawks flåde til det yderste.

Men til sidst fik alliancen overtaget og Boner måtte se sig slået af sine klubofficerer. Hvilket egentlig også måtte være på sit rette.

Den sekundære plan om at se en film efter endt spil, blev annulleret da spillet optog medlemmerne så meget at tiden rendte stærkt, og vi først kunne lægge låg på aftenen et stykke over midnat.

Af forplejning til aftenen udover den selvkøbte pizza, havde klubben en restlager stående fra tidligere klubaftner, så der blev gjort et godt indhug i både snacks og sodavand. Og T-Hawk fandt igen nogle Root Beer frem, han er en guttermand.

Alt i alt en vellykket aften med både indvielse og brætspil, alle deltagere var glade og hyggede sig, også selvom vi naturligvis manglede Moneyman.

 

Jeg er klar igen …
Rebel

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben