Black Sheep

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (3 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Föroya Björ

Land:

Færøerne

Øl type:

Mørk lager

Alk. %-vol.:

5,8

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bryggeriets egen udtalelse om denne øl:

Mørk øl med medium bitterhed. Bare bygget af malt og humle. Black Sheep er en mørk øl med en bedre fylde og malt- og humle smag.

Myrkt øl við miðal beiskleika. Bert bryggjað úr malti og humlu. Black Sheep er ein myrk bjór við góðari fyllu og malt- og humlusmakki.

Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På den officielle sommerudflugt den 11. sep. 2020

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
3 Comments
 • by Viper Posted 28. september 2020 10:40

  Black Sheep fra Föroya Björ er en mørk undergæret lagerøl, der farvemæssigt ligger mellem kobberrød og rubinrød. Skænket fremstår den klart og roligt i glasset.
  Skummet har en luftig konsistens samt en lang holdbarhed, og farven heraf er mellem fløde og café au lait.
  Aromaerne kan karakteriseres som fyr (humle) og karamel (malt).
  Smagen og eftersmagen er sød og den har et lille fylde og er boblende ved synket.

  Jeg synes, at øllet er for anonymt, og etiketten lover her mere end indholdet kan bære, hvorfor jeg tildeler Black Sheep 2 TGK logoer.

 • by Stinger Posted 19. januar 2021 14:33

  Dette er den første færøske øl jeg skulle smage, så jeg havde ingen ide om hvad der ventede, men etiketten varslede da en øl med en vis “umpf”.
  I glassset fremstod øllen klar og rolig, og i en flot kobberrød/rubinrød farve.
  Skummets farve var et sted mellem flødefarvet og café au lait-farvet. Det stod fint og cremet, men desværre ikke ret længe og helt uden at efterlade blonder.
  I næsen havde den noter af i sære karamel, og levede derfor fint op til de forventninger som farven havde givet.
  Smagen var derimod temmelig skuffende. Den var sød i både smag og eftersmag, men med en meget lille fylde og en smule boblende i synket!
  Alt i alt en øl der ser ud af meget mere end den er! Den er grænsende til det anonyme og er i bedste fald irrelevant. Den smager dog hverken grimt eller dårligt, så den sniger sig lige op på 2 TGK-logoer.

 • by Jester Posted 29. oktober 2021 16:04

  Jeg kan se vi fortsætter en føljeton af 2’taller, og det vist også ganske udemærket til den. Det der taler for, er farve og skum og duft. Den havde en fin rubinrød til brun nuance, med et lysere brunt og cremet skum, med en relativ fin holdbarhed. Duften var lidt citrus, og eller også en del karamel. Dertil havde jeg fået bygget nogle forventninger op, som desværre blev skuffet i smagen. En sød smag og en bitter eftersmag, men desværre alt for vandet. Der skulle ledes langt for at finde smage på tunge og i svælg, den lænede sig voldsomt op af kedelig, og for en stund tænkte jeg at det måtte have været en dårlig batch. Det tror jeg nu desværre ikke, og derfor kunne den ikke komme højere end et 2 tal, men så er det også et meget flot 2 tal vil jeg sige.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben