Anarkist Motueka Lager

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at øllen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (2 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...
Bryggeri:

Theodor Schøitrz Brewing Co.

Land:

Danmark

Øl type:

Lager

Alk. %-vol.:

5,5

Kort om / Diverse:

Denne tekst er bryggeriets egen udtalelse om denne øl:

Theodor Schiøtz var ikke som de andre spidsborgere. Han gjorde åbent oprør mod konventioner og autoriteter. Vi, der skal føre hans arv og navn videre, har gjort hans oprør mod ‘det forventede’, til vores mantra. Det gælder også denne frugtige Motueka tør-humlede Lager. For smagens skyld har vi brugt traditionelt gulvmaltet pilsnermalt som hovedingrediens.

Udsende: Lys, klar med et perlende hvidt skum.
Mundfølelse: Rustik, balanceret.
Duft: Den friske duft af grønne æbler mixes med en snert af tropiske frugter, samt den blide anelse af den rustikke malt.
Smag: Rustik maltkarakter, fra den gulvmaltede pilsnermalt i god balance med de frugtige noter fra humlen. Lys og frisk med høj ”drinkability
Denne øl blev smagt i Top Gun Klubben:

På den officielle klubaften den 11. jan. 2020

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
1 Comment
  • by Stinger Posted 26. marts 2020 11:41

    Sidst vi havde en Anarkist øl i glasset, var jeg egentlig lidt skuffet, så derfor var forventningerne denne gang ikke så høje.
    Øllen fremstår hvidgul, klar og rolig, med et hvidt, luftigt skum der havde en forholdsvis lang holdbarhed og gode blonder.
    Duften var en sødlig duft af humle og blomster og smagen var medium bitter. Eftersmagen var også bitter havde en udmærket holdbarhed.
    Øllen havde ikke den store fylde, men er dog et godt bud på en lager – og klart bedre en frygtet. Jeg har givet den 3 TGK-logoer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben