Årlig ekskursion: Operation September-Kile 23-25 sep. 2022 – DAG 3

DAG 3

Så er vi nået til den sidste dag på turen, dagen med alle de tårevædende afskedsseancer, men inden da er der lige et par ting vi skal nå.

Morgenmaden forløb ganske super, egentlig var planen af vi sendte adjudanten til bageren, men der var så mange rester fra både Vipers-Brunch og fra aftenens smørrebrød, at vi besluttede os for at udrydde resterne. Mad skal nemlig ikke smides ud, det skal skides ud.

Vi lavede et grundigt clean sweep så man stort set ikke kunne ane at vi havde været der, faktisk var det eneste levn fra vores tilstedeværelse i bygningen, den yndige duft der stadig hang i gardinerne efter Merlins utallige toiletbesøg.

Efter huset var ryddet for alle spor og bilerne var pakket, takkede vi af hos ejeren og sørgede for at efterlade et godt og positivt indtryk af klubben, for vi er generelt en meget positiv og rummelig forsamling, det er faktisk kun Hollywood selv og hans heavyslæng der har et helt misforstået indtryk af os .. men det rummer vi også ..

Vi kørte til skoven omkring Silkeborg bunkermuseum for at gå ud og kigge på en trold. Det var noget af en vandretur vi kom ud på, noget mere hård for nogle medlemmer end for andre, men vi komme alle frem, og næsten uden hverken piveri eller større skader. En rar kvindsperson tilbød at tage et fællesfoto af os, så vi alle kom med. Det var vi meget taknemmelige for, og vi har sikkert alle sammen en kopi liggende under hovedpuden som vi kan kysse på hver aften inden sengetid.

Efter vandreturen kørte vi ned til Hjørnegrillen for at kaste noget frokost i hovedet. De havde åbenbart stået for sent op, så vi havde en skræmmende lang ventetid på maden før vi kunne komme videre, men vi fik dog alle sammen noget i maverne.

Så kørte vi tilbage til skoven ved Silkeborg Bunkermuseum, men denne gang var det for at besøge selve museet. Det var endnu mindre end det fra dagen før, men men men , her måtte man lege med tingene …
Hvad får man hvis man slipper 5 klubtosser løs i en bunker med våben og grej til fri leg ? Svaret er Kaos ! Men det var sørme sjovt, eller vi ved ikke om de andre besøgende var underholdt af vores tilstedeværelse, men vi havde et brag af en fest.

Da vi var færdige med at lege, gik vi lidt rundt i området og kiggede på lidt andre diverse aktiviteter. Men vi kunne alle sammen godt mærke hvor dagen var på vej hen, så vi besluttede os for at følge med den og få det værste overstået .. Afskeden ..

Viper krammede af og hoppede i sit kørende patruljefartøj, og begav sig sydvest over.
Hollywood ville gerne gå en tur, han skulle alligevel støde til familien som havde en aftale et sted i nærheden.
Stinger, Jester og Merlin indtog den panseret mandskabsvogn og kørte sydøst over.

Turen var slut, og tilbage står vi med minderne …
Scheiße der er lang tid til næste år !

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben