Årlig ekskursion: Operation September-Kile 23-25 sep. 2022 – DAG 2

DAG 2

Fin 1. nat, alle overlevede … nogenlunde … Hollywood havde besluttet at sove på altanen, muligvis fordi han ville høste nogle point, eller muligvis fordi han følte sig truet af Jester og Viper der ikke lægger skjul på at de er stolte af deres snorken.

Jester var den første der sådan rigtigt var ude og bevæge sig i retninger af andet end til og fra toilettet. Skarpt efterfulgt af Viper. Mens Jester fik mokkamaskinen til at fungere, og febrilsk prøvede at koble sin telefon på spilledåsen så han kunne sætte morgen-musik på, ja så gik Viper stille og roligt i gang med at forberede den i klubben meget eftertragtede ‘Vipers-Brunch’, som er blevet en tradition når klubben er på længere ture sammen som inkluderer overnatning og des lignende. Se, sagen er nemlig at Viper er en slags sømand, og den slags mennesker mener ikke der skal mangle noget på et sådan madbord. Det kan vi godt lide i klubben.

Da alle var oppe og Merlin havde foretaget sine 3 eller 4 første toiletbesøg, foretog vi den planlagte morgenappel med uniformseftersyn, hvor det kunne konstateres at alt for mange ikke havde styr på de seneste regler, og/eller ikke havde styr på konsekvenserne af ikke at have styr på sin uniform. bum.

Vi gik til bords og blev glade i vores maver.

Herefter kørte vi til Skanderborg Bunkermuseum, der var hovedkvarteret for Luftwaffe i Danmark. Et meget lille bunkermuseum, men med en stor historie, der både indebar beretninger om nøgne, og druknede soldater.

Efter besøget på bunkermuseet tog vi planmæssigt forbi Rassers Skovpølser til en bøfsandwich. De har tidligere vundet prisen Danmarks bedste bøfsandwich, og vandt i 2021 i kategorien mest flabede hakkedreng og syndigste
syltevarer.

Med dejligt fyldte maver lavede vi et samlet ildoverfald på en tankstation for at proviantere i snacks og diverse, hvorefter vi satte kursen tilbage til vores midlertidig opsatte base i Fårvang.
Her forløb resten af aften stille og roligt med mere øl og smørrebrød, og mere øl, især en bette øl-smagning som Viper havde arrangeret. Jester gik tidligt i seng, men som næstkommanderende har han også et helt ansvar end resten af lømlerne. Stinger, Viper, Merlin og Hollywood blev oppe og spillede kort til den lyse morgen.

God Nat !

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben