Årlig ekskursion: Operation September-Kile 23-25 sep. 2022 – DAG 1

Så blev det tid til den årlige ekskursion i klubben, hvor vi kombinere hård uddannelse og træning, med diverse invasion af fremmede egne, samt egnsretter.
Det kunne godt udelukkende være den event på året som alle medlemmerne venter på, hvis de da ikke også ventede lige så meget på alle de andre … hvilket de gør.

Ekskursionen fik navnet September-Kile, mest på grund af at de var sygelig svært at finde en dag hvor så mange som muligt kunne, og da dagen endelig blev fundet. Viste det sig at helt henne i September, selvom det i folkemunde hedder en “sommertur”.

Ikke desto mindre oprandt den store dag for ryk den 23. sep. 22.

DAG 1

Ca. 0935 mødtes Stinger og Jester i Tower 01,  hvor de gjorde status med grej og materiel til turen, og pakkede en lille håndfuld køre-Root-Beer.
0945 ankom Merlin og Hollywood ved eksercerpladsen foran Tower 01, hvor de fire elegante fyre fik pakket den panseret mandskabsvogn og begav sig afsted som Østgruppen/Gruppe 1.

Køreturen gik fint og glidende, og Merlin faldt vist ikke i søvn undervejs. Det plejer han ellers.

Omkring 1215 var gruppen ankommet til Silkeborg, og lavet et planlagt lynangreb på Panorama Mad og Vin i Silkeborg, hvor der skulle tages en vis mængde frokost bøfsandwich’er til fange. Panorama Mad og Vin i Silkeborg vandt prisen for Danmarks bedste bøfsandwich i 2021, og de vandt samtidigt i kategorien svedigste løg og frækkeste boller. Hvilket naturligvis var et oplagt mål for klubben.

Som oftest stiller klubbens medlemmer sig godt tilfredse når kød er samlet i mellem et par stykker brød, og godt sjappet til med tilbehør. Denne gang var ingen undtagelse, alle virkede som om de kunne lide forplejningen. Der var godt med diverse løg på tallerkenen, og da Jester vidste at løg var Merlins arvefjende nr. 1, tilbød han at Merlin vil blive belønnet med point hvis man clearede sin tallerken rub og stub. Merlin tog imod udfordringen, og sejrede, tillykke til ham. Ved eftertanke er det uvist om Merlin i det skjulte har fodret Hollywood under bordet.

Efter et godt måltid og kaffe til de voksne, begav vores fire helte sig ud på en slå-mave-gåtur. Planen var egentlig at finde et lille udskænkningssted for at nyde en enkelt inden turen fortsatte. Det syntes ikke at være det der skete, i stedet stødte gruppen på en forhandler af spirituøse drikke, hvor de fik tiltusket sig en smagsprøve .. eller to ..

Turen fortsatte mod Fårvang til den planlagte destination med ankomst kl. ca. 14, hvor Stinger fik pisset sit territorium af ved at påkøre ejerens krukke, altså ikke hans hustru, men hans blomsterkrukke naturligvis.
Vores vært i Fårvang tog nu det hele meget pænt, og fik vist os til rette.

Hollywood som var dedikeret sikkerhedsspecialist fik udført sit arbejde og arrangeret planer for dækning og evakuering.

Så gik Merlin i seng, naturligvis. Og Hollywood, Stinger og Jester gik på flasken. Et eller andet skulle de jo lave mens de ventede på Viper der som Gruppe 2, havde en anelse senere ankomst. Og da alle kender Vipers grænse for alkohol, eller mangel af samme, måtte de jo tidligt i gang for at kunne holde trit.

Viper ankom til alles glæde .. Selv Merlin stod op igen … Der blev nydt en lille en eller tre, og så begyndte en manøvrering i retning af grillen hvor Merlins pølse skulle lunes. Mens der blev grillet lidt aftensmad, hyggede vi med et lille spil Dorit, der i bund og grund handlede om at kaste en frisbee med hul i midten, hen over Dorit således at frisbee’en gled ned over hende. Ramte man så fik man point, og ramte man ikke så skulle man drikke shots. Dorit-spillet er efterfølgende blevet til et officielt klubspil.

Efter maden, forløb aftenen stille og roligt med mere alkohol, god musik, lidt Ørkenens Sønner, og generel hyggesnak. Der er så mange verdensproblemer man kan løse når man har fået en lille en eller treogtyve.

Og så god nat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben